Partizanov rival ranom zorom stigao u Beograd

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.11.2017.
11:32
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija Skenderbega doputovala je jutros u glavni grad Srbije, gde će sutra njihov tim odmeriti snage sa srpskim šampionom.

EPA/VALDRIN XHEMAJ
EPA/VALDRIN XHEMAJ

Povezane vesti

Kako prenose albanski mediji, fudbaleri Skenderbega su krenuli avionom iz Tirane rano jutros, oko 4 sata, a posle jednočasovnog leta, već su uveliko u Beogradu.

Smešteni su u hotelu ''Kraun Plaza'', a od samog dolaska na beogradski aerodrom ''Nikola Tesla'' nalaze se pod budnim okom srpskih organa bezbednosti.

Takođe, albanski ''Supersport'' danas prenosi i da Skenderbegova ekspedicija broji ukupno pedesetak ljudi, a tu je i sedam članova privatnog obezbeđenja, kao i dvojica pripadnika državne policije.

Baš kao i svi u Partizanu, i Albanci očekuju da će sve proteći u najboljem redu, a pomenuti izvor prenosi da crno-beli čine sve da sa aspekta bezbednosti i organizacije utakmice ne bude nikakvih problema.

Danas oko 17:30h planirana je konferencija za medije trenera Skenderbega Ilira Daje i jednog od njegovih igrača, a pola sata kasnije gosti će odraditi i jedini treening u Humskoj pred sutrašnji dvoboj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke