Partizanov rival ''bacio petardu'' pred dolazak u Humsku!

Autor: Darko Mitrović
subota 22.08.2020.
16:22
Izvor: Sportske.net

U sve boljoj su formi, serija pobeda sve duža.

Irfan Licina/Starsportphoto ©
Irfan Licina/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u četvrtak će se u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sastati sa letonskim RFS-om, koji iz meča u meč u tamošnjem šampionatu prikazuje sve bolje igre.

Juče je u meču 16. kola RFS na svom terenu deklasirao ekipu Mete sa 5:1 i tako upisao četvrtu pobedu u nizu, uz ukupnu gol-razliku 14:2 na te četiri utakmice.

Već u drugom minutu Ofur je doveo RFS u vođstvo, a prednost je duplirao Slovenac Žiga Lipušček u 39. minutu susreta. Tek što je počelo drugo poluvreme Lipušček postiže još jedan gol, a u 55. minutu je već bilo 4:0, kada je mrežu gostiju zatresao Solovjovs.

Potom trener domaćeg tima vrši četiri izmene, što gosti koriste da u 65. minutu stignu do počasnog gola, a za ''petardu'' se pobrinuo Ikauineks, koji je u 79. minutu postavio konačnih 5:1.

Partizan jeste veliki favorit u predstojećem meču u Humskoj, ali ovi najnoviji rezultati RFS-a nikako nisu za potcenjivanje. Crno-beli će maksimalno ozbiljno morati da uđu u tu utakmicu.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 22.08.2020
17:49

Dok god nam zvezda preko UEFA bira podgrupe nemam dilemu da smo dobili najteže protivnike.

avatar
Shadows
Saturday, 22.08.2020
16:30

Pa kad moze Novi Pazar moze I RFS.Partizan je dosta nestabilan Tim ako da prvi gol bice efikasan ako ga primi iz kontre kao I protiv svakog naseg kluba nece proci.Rani gol ili teske muke