Partizanov pozajmljeni fudbaler večeras od sjaja, preko rvanja do - isključenja!

Autor: Darko Mitrović
subota 04.05.2019.
19:47
Izvor: Sportske.net

Večeras je dao veliki doprinos u veoma važnoj pobedi njegovog tima, ali zbog nepromišljenog gesta u finišu meča neće moči da pomogne svojim saigračima u narednim, takođe bitnim utakmicama.

Screenshot/YouTube/Fotbal Romania
Screenshot/YouTube/Fotbal Romania

Povezane vesti

Finiš sezone je i u Rumuniji, a našu pažnju ovoga puta privukla je ekipa Kalarašija, koja se bori za opstanak. Razlog - Gabrijel Enake, desni bek pomenute ekipe, na pozajmici iz Partizana.

Kalaraši je večeras na svom terenu savladao ekipu Dinama iz Bukurešta u plej-aut zoni takmičenja rezultatom 1:0, što je veoma važan trijumf ove ekipe u borbi za opstanak.

Gol odluke postigao je Amari u 70. minutu meča, posle akcije i centaršuta Gabrijela Enakea sa desne strane terena.

Ali, dvanaest minuta kasnije, Enake je naseo na provokaciju Grigorea posle jednog oštrijeg starta fudbalera Dinama. Iskusni bek, koji bi trebalo da se vrati u Partizan na kraju sezone uhvatio je za vrat Grigorea, ighrači su ih jedva razdvojili, a za sudiju nije bilo dileme - crveni kartoni i jednom i drugom igraču.

U prilogu su pomenute situacije, a dodajmo još da na tabeli Kalaraši trenutno zauzima 12. mesto koje vodi u baraž za opstanak u ligi, uz lepu priliku da do kraja ligaškog dela pretekne ekipu Voluntarija, koja ima samo bod više.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke