Partizan izvisio - Sulejmani VEĆ potpisao!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.05.2018.
18:06
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Miralem Sulejmani već je doneo odluku gde će nastaviti karijeru. Partizan nema čemu da se nada.

Epa/Thomas Hodel
Epa/Thomas Hodel

Povezane vesti

Povremeni reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Partizana Miralem Sulejmani (29) doneo je konačnu odluku vezanu za nastavak karijere.

Momak koji je prethodne tri sezone proveo u Jang bojsu parafirao je danas novi ugovor sa novim šampionom Švajcarske i tako stavio tačku na sve spekulacije vezane za promenu sredine.

"Veoma mi je drago što mogu da nastavim svoju priču sa Jang bojsom. Moja porodica i ja se osećamo sjajno u Bernu. Emocije koje sam osetio u subotu zauvek će ostati u najlepšem sećanju i nadam se da ćemo osvojiti i kup", rekao je Sulejmani nakon potpisivanja ugovora.

Srpski internacionalac parafirao je ugovor na dve godine sa opcijom produžetka na još godinu dana.

Miralem Sulejmani stigao je u Jang bojs u leto 2015. godine iz lisabonske Benfike, a za tri sezone u klubu iz Berna odigrao je 85 prvenstvenih utakmica, postigao 27 golova i zabeležio 20 asistencija.

Sa Jang bojsom je u sezoni na izmaku ispisao novu stranicu u klupskoj istoriji jer je klub iz švajcarske prestonice osvojio titulu posle više od trideset godina.

Ovim je ujedno stavljena tačka na spekulacije da bi Miralem Sulejmani kao slobodan igrač mogao da se ovog leta vrati u Partizan koji je napustio sa nepunih dvadeset godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 31.07.2020
08:03

Миралеме враголане бежиш од својих.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 04.05.2018
09:14

Nisam ni ocekivao da ce doci. YB osvojio titulu u Švajcarskoj, igraće LŠ sa njima, bio im je najbolji igrač ove sezone, verovatno je dobio pare po sezoni koje u Partizanu ne bi mogao za 2-3 sezone da skupi, pritom će da živi još neko vreme u jednoj od najuređenijih država...

avatar
Dača
Thursday, 03.05.2018
23:58

Naša uprava je ionako nesposobna, uvek juri jedne te iste igrače pa ako nekog ne mogu da dovedu u letnjem, oni onda probaju u zimskom prelaznom roku i onda tako još 2,3 sezone. Dovedu ga kad napuni 33 godine, slikaju se s njim na konferenciji za štampu, kezeći se pritom i najavljuju ga kao veliko pojačanje a on jadan ne može da se sastavi sa terenom ali još uvek može da izvede par finti što je sasvim dovoljno za naše livade.

avatar
Mad Tiger
Thursday, 03.05.2018
20:15

nerealno je i bila prica.jos uvek je mlad da bi se vratio kuci.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 03.05.2018
18:50

Revolt is very sad right now.

avatar
Silent
Thursday, 03.05.2018
18:11

Ovo je bilo za ocekivati pa nece preci iz veceg u manji klub