Parolo odigrao "poker" u Peskari

Autor: Boban Filipović
nedelja 05.02.2017.
16:54
Izvor: Sportske.net

Nedeljno popodne u Seriji A proteklo je u znaku veziste Lacija, koji je u ubedljivoj pobedi svoje ekipe nad 'Delfinima' bio četvorostruki strelac.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

'Pola tuceta' golova spakovali su Lacijali Peskari na Jadranu.

Marko Parolo je u intervalu od 10. do 14. minuta postigao dva gola, ali fenjeraš je do odlaska na odmor golovima Benalija i Burgmana poravnao rezultat. Mogla je Peskara i do preokreta da je Karpari bio precizniji sa bele tačke.

Međutim, u nastavku kanonada Rimljana.

Samo što je počelo drugo poluvreme Parolo dolazi do het-trika, zatim Balde Keita vraća Laciju dva gola prednosti na asistenciju Ćira Imobilea, a onda se i Imobile upisuje u strelce, ali se nije radovao iz pijeteta prema Peskari za koju je nastupao sa dosta uspeha koa pozajmljen igrač Juventusa početkom decenije.

"Tačku na I" stavlja Marko Parolo, Lulić mu je asistirao za 'poker' i konačnih 2:6.

Dušan Basta i Sergej Milinković-Savić su odigrali ceo meč za Lacio, dok je Filip Đorđević ubedljivu pobedu svog tima odgledao sa klupe za rezerve.

Mihajlovićev Torino osvojio je samo bod na gostovanju u Empoliju. Kažemo 'samo' jer je pri rezultatu 1:1 Jago Falke početkom drugog poluvremena promašio penal koji je napravljen nad Ljajićem.

Adem Ljajić je u ranoj fazi meča asistirao raspucanom Belotiju za vođstvo 'Bikova', Empoli je izjednačio u nadoknadi prvog dela igre preko Pućarelija.

Atalanta je nastavila da pruža odlične partije na svom bunjišu, danas je u Bergamu pao Kaljari. Sardma je glave došao Alehandro Gomez, dvostruki strelac u ranoj fazi utakmice. Završeno je rezultatom 2:0.

Sasuolo je konačno zabeležio pobedu u gostima, i to u Đenovi. Pelegrini je bio strelac jedinog gola na utakmici odigranoj na 'ferarirsu' polovinom prvg poluvremena. Darko Lazović je poraz 'Grifona' odgledao sa klupe, dok Nikole 'Džigija' Ninkovića nije bilo ni u protikolu.

Jedina utakmica na kojoj su mreže mirovale odigrana je na 'Bentegodiju' u Veroni, gde je Kjevo ugostio Udineze. Ivan Radovanović je odigrao ceo meč za 'Leteće magarce' koji su poslednjih desetak minuta igrali sa igračem manje jer je Boštjan Cezar dobio dva žuta kartona.

Podsetimo, Sampdorija je na krilima Filipa Đuričića odnela ceo plen sa 'San Sira' savladavši Milan minimalcem, za oko sat vremena počinje derbi začelja na Siciliji između Palerma i Krotonea, a kolo zatvara najveći derbi Italije između Juventusa i Intera u Torinu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke