Parmi ne pomaže ni šok-terapija, Sergej asistent u pobedi Lacija!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 10.01.2021.
16:55
Izvor: Sportske.net

Pobeda Verone, Udineze otkinuo bod Napoliju.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Fudbaleri Lacija slavili su na gostovanju Parmi protiv istoimenog tima 2:0 u meču 17. kola italijanske Serije A.

Loši rezultati tima sa Enio Tardinija pokušali su da se preduprede smenom Fabija Liveranija, ali šok terapija "mlekadžija" protiv gostiju iz Rima nije uspela.

Pretposlednji tim Serije A odolevao je Laciju sve do 55. minuta kada je Luis Alberto u 55. minutu lako savladao golamana domaćih.

Njegovom kolu prethodila je sjajna asistencija krilnog fudbalera gostiju Manuela Lacarija.

Sve je bilo rešeno u 67. minutu nakon gola u kome je učestvovao srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić.

Srbin je uposlio Felipa Kaiseda, kome nije bilo teško da loptu sprovede u mrežu.

Lacio je sa dve uzastopne pobede stigao sedmoplasirani Sasuolo na svega bod zaostatka, a kakva će biti razlika posle ovog kola znaće se od toga kakav rezultat tim našeg Filipa Đuričića bude ostvario na gostovanju Juventusu.

Fudbaleri Napolija uspeli su da trijumfalno pregrme gostovanje u Udinezeu izborivši pobedu u 90. minutu golom Tiemua Bakajoka za konačnih 2:1.


Počelo je dobro po izabranice Đenara Gatuza kada je Lorenco Insinje već u 15. minutu iskoristio penal, ali je šok usledio svega 12 minuta kasnije.

Izjednačenje domaćima obezbedio je iskusni italijanski napadač Kevin Lazanja golom u 27. minutu nakon katastofalne greške gostujuće odbrane.

Loš niz rezultata nastavili su fudbaleri Krotonea našeg Miloša Vulića koji su u Veroni izgubili od istoimenog tima sa 2:1.

Domaći tim je došao u vođstvo već u 16. minutu kada je Nikola Kalinić iskoristio asistenciju Antonina Baraka i poslao loptu po sredini gola.

Već u 25. minutu bilo je 2:0 kada je Federiko Dimarko uz pomoć stative precizno poslao loptu iza leđa gostujućeg golmana.

Verona je tako nastavila da diše za vrat Laciju za kojim kao i uoči ovog gola zaostaje bod, dok je Krotone ostano na svega devet bodova iz 17 kola i male su šanse da će u debitantskoj sezoni u Seriji A zadržao status u elitnom rangu.
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke