Parker otkrio iz prve ruke kakvog Mitrovića je zatekao po povratku iz Srbije

Autor: Aleksandar Golubović
petak 20.11.2020.
18:52
Izvor: Sportske.net

Menadžer Fulama u potpunosti razume stanje srpskog napadača.

EPA-EFE/FILIPE FARINHA
EPA-EFE/FILIPE FARINHA

Povezane vesti

Menadžer Fulama Skot Parker rekao je da se Aleksandar Mitrović prilično neraspoložen vratio sa obaveza u reprezentaciji Srbije zbog promašenog odlučujućeg penala protiv Škotske.

Dugo će proganjati neiskorišćen jedanaesterac napadača Fulama u istorijskoj šansi koja se ukazala Srbiji za plasman da dugo iščekivano Evropsko prvenstvo.

Stanje napadača se ni nedelju dana kasnije nije promenilo uprkos ubedljivoj pobedi protiv Rusije u poslednjem kolu Lige nacija.

"Normalno je što se Mitrović vratio u klub razočaran, jer se Srbije nije plasirala na EP, a na sve to još je on promašio penal. Ali, on je jaka osoba. Kada ste napadač, onda morate da imate u sebi tu crtu da se hvatate za loptu kada su penali. Tanka je linija između uspeha i neuspeha, ali je najbitnije kako se ljudi kasnije pomire s tim" - rekao je Parker.

Dodao je da nema ni najmanju dilemu da će bivši napadač Partizana do vikenda biti u potpunom fokusu na klupske obaveze.

"Problem svakog napadača je u tome što se sve gleda kroz golove. Smatram, naprotiv, da su njegove poslednje dve utakmice, gledajući kroz prizmu radne etike i svega što je radio za tim, bile izuzetne. Mislim da bi se i Mitrović složio sa mnom oko ovog stava, ali svejedno, znam da će učiniti sve da se što pre vrati golovima" - rekao je Parker.

Srpskom napadaču ne ide ni na klupskom planu pošto je poslednji gol postigao još pre više od dva meseca.

Priliku da prekine lošu seriju imaće u nedelju kada u London stiže ekipa posrnulog Evertona.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salinjo
Saturday, 21.11.2020
02:25

Ako je neko imao pravo da promasi penal onda je on taj!!!! Jedan od retkih koji po mom mišljenju daje svoj maksimum svaki put kad igra za srbiju. I ako sam delija od kad znam za sebe o njemu imam samo pozitivno mišljenje. Glavu gore mitre

avatar
Salinjo
Saturday, 21.11.2020
02:22

Ja sam zvezdas,cigan i pravi delije . Na severu sam bio redovan i sada sa 33 odem kad mogu. Cerku sam na utakmicu zvezde vodio kad je imala 6 meseci. Ali Mitrovic je jedan od retkih za koga mislim da uvek daje sve za repku kad kod igra. I to sto je promašio penal ja mu ne zameram ako je neko imao pravo onda on. Ajde Mitre glavu gore

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 20.11.2020
21:39

Da je on neki napadac ne bi igrao u drugoj ligi. Balvan bio balvan ostao.

avatar
Делија_момак
Friday, 20.11.2020
21:26

Митровићу је боље да бежи из распалог Фулама. Заслужује он много већи клуб и то кажем као Звездаш. Када су у питању наши репрезентативци који играју у иностранству, не правим разлику ко је из ког табора.