Parižani spremni za okršaj sa "Đavolima", sve će rešiti već u prvoj utakmici!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 17.12.2018.
23:16
Izvor: Beta

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je danas da je njegova ekipa spremna za veliki test.

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Pari Sen Žermen dobro igra ove sezone, neporažen je u prvenstvu sa 44 boda iz 16 utakmica i kao prvoplasirani u Grupi C izborio je plasman u osminu finala Lige šampiona postigavši 17 golova, a u osmini finala će se susresti sa Mančester junajtedom, koji ne postiže dobre rezultate u prvenstvu i nalazi se na meti kritika navijača i medija u Engleskoj, a pre svih trener Žose Murinjo.

Tuhel smatra da njegovi puleni imaju kvalitet da slave i na "Old Trafordu".

"Imamo kvalitet da pobedimo na Old Trafordu. Imam poverenja u moj tim, ali to je veliki test, veliki izazov. Da se ne bavim ovim poslom, sigurno bih gledao tu utakmicu", rekao je Tuhel, preneli su britanski mediji.

Prva utakmica igra se 12. februara u Engleskoj, a revanš je na programu 6. marta u Parizu.

"Osmina finala je uvek teška. Ne mislim da smo favoriti. Moramo da poštujemo klubove koji imaju iskustvo igranja važnih utakmica u Ligi šampiona, kakav je Mančester junajted. Oni su osvojili Ligu šampiona nekoliko puta", naveo je Tuhel.Nemački trener dodao je da ekipa sada mora da se koncentriše na domaća takmičenja.

"Biće važno da pokažemo želju za pobedom, ali utakmice se igraju za dva meseca, sada bi bila velika greška da se koncentrišemo na utakmice u Ligi šampiona", rekao je Tuhel.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 18.12.2018
11:37

razvalicemo ih. masinerija krece

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 18.12.2018
05:26

Plastika nikad nece u finale, kao sto je vreme pokazalo.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Tuesday, 18.12.2018
03:51

Bice veselo...

avatar
Wizard08
Tuesday, 18.12.2018
01:03

Murinjo je uspeo da skine teret sa sebe(uspeva),do tada nece ni biti nekog ocekivanja od njega da prodje ,a onda ono sto on zna najbolje.savladace psg ni iz cega i proci dalje

avatar
Cetinje LFC
Tuesday, 18.12.2018
00:37

Kako se nadam da će vas ispratiti iz osmine finala Junajted. Ne volim ni Junajted ni Murinja, naravno, ali to je institucija za vas, i uvjek će bit, bez obzira na sve. Iskreno se nadam da je vaš put gotov odmah sad u osmini.