Parižani spremni za "Enfild", četiri gola u mreži Subotićevog Sent Etjena i to bez najvećih zvezda

Autor: Nikola Miloradović
petak 14.09.2018.
22:47
Izvor: Sportske.net

Aktuelni prvak Francuske nastavio je uspešan niz.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Fudbaleri Pari sen Žermena slavili sa 4:0 (1:0) protiv Sent Etjena u petom kolu francuske Lige 1.

Poveli su u 22. minutu, strelac je bio Julijan Draksler.

Nemački reprezentativac je glavom primirio loptu nakon pasa Veratija, a onda je ponovo glavom uputio udarac ka golu rivala i lobovao Rufijea za 1:0.

Sa tim rezultatom otišlo se na odmor, a na startu nastavku Tuhel je sa terena izveo Dijaru, umesto njega je u igru ušao Dijabi.

Samo tri minuta kasnije, penal za "Svece", Kavani preuzima odgovornost i matira Rufije za 2:0.

Igrao se 76. minut, kada je Di Marija ostao zaboravljen u kaznenom prostori gostiju, Argentinac je to surovo kaznio, pocepao je mrežu Sent Etjena za 3:0.

Konačan rezultat je osam minuta kasnije postavio mladi Dijabi, koji je nakon sjajne akcije PSŽ, na asistenciju Drakslera lako matirao Rufijea.

PSŽ je večeras nastupio bez Mbapea (suspenzija) i Nejmara, pokazali su da mogu i bez najvećih zvezda, a došli su do petog trijumfa na isto toliko mečeva od početka sezone u Francuskoj. Sent Etjen je doživeo prvi poraz, ali imaju samo šest bodova, jer imaju i tri remija u prvih pet kola.

PSŽ sledeći meč igra na "Enfild roudu" u okviru grupne faze Lige šampiona, protiv Liverpula. Podsetimo, prvak Francuske je u grupu smešten zajedno sa "Redsima", Napolijem i Crvenom zvezdom.

PSŽ: Areola, Menije, Silva (Kerer), Kimpembe, Bernat, Verati (Nkunku), Dijara (Dijabi), Rabio, Di Marija, Kavani, Draksler

Sent Etjen: Rufije, Mone-Pake (Hamuma), Peran, Subotić, Kolodžijedžak, Gabrijel, Selnes, Kazri, M'Vila, Salibur (Berić), Dioni (Diuse)


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke