Parižani spremili 120 miliona evra za "šoping" na Ostrvu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 14.08.2018.
09:56
Izvor: Sportske.net

Primarna meta plejmejker londonskog tima, tvrde britanski mediji.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Engleski Dejli ekspres tvrdi da će Pari Sen Žermen spremiti ponudu vrednu 120 miliona evra za fudbalera Totenhema Kristijana Eriksena.

Ovo nije prvi put da Parižani spominju u ovom kontekstu, veruje se da je novi trener Tomas Tuhel veliki ljubitelj reprezentativca Danske i da je iskazao jasnu želju da ga vidi na Parku prinčeva možda već ovog leta.

Eriksen

Ipak, problem predstavlja to što Totenhem nema pravu alternativu za sjajnog plejmejkera, a prelazni rok na Ostrvu je završen, barem što se tiče kupovina.

Eriksen još uvek nije produžio ugovor sa "Pevcima" bez obzira na to što pregovori traju već nekoliko meseci, a menadžer londonskog kluba Maurisio Poketino jasno je stavio do znanja Danijelu Leviju da nema govora o prodaji makar do januara, kada bi Sparsi bili u mogućnosti da reaguju na tržištu.

Real se i dalje spominje kao moguća destinacija 26-godišnjeg fudbalera, ali PSŽ sigurno nema nameru da odstupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Tuesday, 14.08.2018
11:15

Perfektan plejmejker

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 14.08.2018
11:07

Liga sampiona se ne osvaja tako sto imas najskuplji tim... vec tako sto imas najuigraniji tim ,pobednicki mentalitet i snazan timski duh u ekipi. A za to su potrebne godine. Real Madrid je najbolji primer. Dok su kupovali kao sumanuti, redovno su imali najskuplji tim i najzvucnija imena na papiru, a brukali su se i blamirali samo tako. Onda su se opametili, poceli su da kupuju strateski, samo prema potrebi, ostavili manje-vise istu postavu da se godinama uigrava, a pogotovu u odbrani i veznom redu... i napravili drim-tim.

avatar
Red blood
Tuesday, 14.08.2018
10:31

Levi da proda jednog od najbitnijih igraca za 120 m???Ili ste prvu cifru pogresili?Nisam siguran da bi ga prodao ni za 220.