Parižani čekaju najgore vesti, da li je Nejmar kriv što ga tuku?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 24.01.2019.
11:22
Izvor: Sportske.net

Deluje licemerno na prvi pogled, ali protivnici kažu da zaslužuje batine. U Parizu šokirani...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Nejmar je sinoć ponovo povredio zglob, to je ista noga i isto mesto zbog koje se lečio prošlog proleća pred Mundijal. Sada nema razloga da toliko odsustvuje, ali su u Parizu u "frci" da će propustiti meč Lige šampiona protiv Junajteda 12. februara.

Povređen je i Verati što dodatno komplikuje situaciju.

"Ovo je sramotno, tri puta ga udaraju na isto mesto, sudije ga ne štite, prolazi bez sankcija", grmi Tuhel.

Ali, rivali iz Strazbura kažu da je povreda posledica njegovog ponašanja.

"Provocira sve vreme, pravi cirkus, ako hoće tako da igra, onda mora da bude spreman na udarce. On je veliki igrač, ali mali čovek, ne možeš da me ismevaš, ja se, kao i saigrači borim za svoj klub i njegovu čast"
, kaže Entoni Gonkalveš koji se potpisao na nogu Nejmara.

I trener Strazbura nema simpatija za Brazilca.

"Odlazi predaleko, možda to zabavlja publiku, ali vređa rivala. Rugao nam se, postoji granica u svemu", kaže Lori, menadžer gostiju.

"Sve vreme priča, osim što vas provocira, on vas i verbalno vređa, to nije sportski, neka se neko zapita zbog čega je on stalno na meti protivnika", dodaje defanzivac Pablo Martinez.

Fudbaleri Strazbura ne negiraju da je Nejmar sjajan igrač, ali i Ronaldo i Mesi su još bolji pa nijednog trenutka ne provociraju protivnike, niti im se obraćaju ružnim rečima tokom čitavog meča.

Ronaldo čak ne progovara nijednu reč sa čuvarom, kako je nedavno otkrio jedan od fudbalera Sampdorije koji ga je čuvao tokom utakmice poslednjeg kola u 2018. godini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Thursday, 24.01.2019
16:34

Ronaldove pesnice i mučki udarci sa leđa po nogama čuvara govore mnogo više od njegovih reči, tako da nema potrebe da troši reči. :D

avatar
UGASICE SE partizai
Monday, 28.01.2019
00:36

Kako ti je upropastio rad na trafici :D

avatar
Nemanjici
Thursday, 24.01.2019
14:38

Samo udri u koske...dok se ne opameti!

avatar
Aleksandar Jovancevic
Thursday, 24.01.2019
13:21

Driblanje podržavam zbog toga se i gleda fudbal,ali dobacivanje protivničkom igraču i valjanje ne podržavam tako da samo neka ga lome.Sam je kriv.

avatar
AFC
Thursday, 24.01.2019
13:17

Kako seješ, tako žanješ.

avatar
Brazilero11
Thursday, 24.01.2019
13:14

Na meti je zato sto je jedan on najboljih igraca svijeta i ne postoji drugi nacin da ga zaustave. To sto on "vrijedja" igrace na fudbalskom nivou to jeste i poenta fudbala. Svako ko je igrao to zna. Na njegovu nesrecu nije otporan na povrede kao Mesi npr jer njega biju jos gore.

avatar
The_Matrix
Thursday, 24.01.2019
12:34

Umisljena seljacina koja nikada nece biti ni senka svojih sunarodnika Ronalda, Ronaldinja, Rivalda, Kake...to su sve bili vrhunski igraci, Ronaldo bez premca najbolji i oet su bili gospoda, prizemni...dok ovaj sarlatan ide stopama Robinja