PAOK ubedljiv, Prijović overio Apolon

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.01.2018.
16:46
Izvor: Sportske.net

Crno-beli iz Soluna upisali novu prvenstvenu pobedu, Aleksandar Prijović "overio" Apolon golom u sudijskoj nadoknadi.

Epa/Robert Henriksson
Epa/Robert Henriksson

Povezane vesti

Fudbaleri PAOK-a upisali su devetu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima, pošto su danas u okviru 18. kola grčke Super lige lako izašli na kraj sa Apolonom iz Smirne.

Crno-beli iz Soluna slavili su rezultatom 3:0 (2:0) protiv ekipe iz "grada lepih Grkinja", a strelac trećeg gola u pobedi PAOK-a bio je naš Aleksandar Prijović.

Srpski internacionalac pogodio je u prvom minutu sudijske nadoknade, kada je pitanje pobednika već bilo rešeno, ali je novim golom popravio golgeterski saldo i to je ono što se piše.

Prijović je danas postigao deveti prvenstveni gol za PAOK, treći u 2018. godini, a treba reći da je u kupu i evropskim kvalifikacijama zabeležio još šest pogodaka od početka sezone.

Na današnjem susretu za Apolon iz Smirne nastupio je i doskorašnji član Napretka Enver Alivodić koji je na teren ušao u 80. minutu.

PAOK je lider grčkog šampionata sa 40 bodova, a prate ga AEK iz Atine i Olimpijakos sa po 38 bodova, s tim što šampion ima utakmicu manje u odnosu na gradskog rivala i crno-bele iz Soluna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke