PAOK se još uvek nada tituli!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.04.2018.
21:19
Izvor: Sportske.net

Crno-beli iz Soluna savladali su Ksanti nakon preokreta tako da još uvek mogu da se nadaju tituli, ali samo ako se van terena stvari budu odvijale u njihovu korist.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U nedelju je bilo na programu kompletno 28. kolo grčke Super lige nakon kojeg i dalje ne možemo da kažemo da je titula završila u Atini.

AEK je na svom terenu savladao Levadijakos sa 2:0 (2:0) ali je i PAOK uspeo da upiše sva tri boda posle preokreta u duelu sa Ksantijem.

Crno-beli iz Soluna slavili su rezultatom 2:1 (0:1) golovima Bisesvara i Kulurisa, tako da je ekipa Milana Rastavca ostala na "Tumbi".

Aleksandar Prijović proveo je na terenu svih 90 minuta.

Olimpijakos je kao gost doživeo poraz od Apolona iz Smirne, a Uroš Đurđević nije ni bio u protokolu za utakmicu.

Dva kola pre kraja grčke Super lige AEK vodi na tabeli sa 63 boda, dva više u odnosu na PAOK, ali ako se ne računaju kazne koje su izrečene klubu iz Soluna.

Zanimljivo je da prekinuti derbi između PAOK-a i AEK-a još uvek nije regostrovan u korist atinskog kluba što znači da ta tri boda još nisu dodeljena lideru prvenstva, a i dalje se čeka da PAOK-u budu oduzeta tri boda zbog nereda na toj utakmici.

Ukoliko sve odluke ostanu na snazi PAOK nema nikakvih šansi za titulu, ali bi u suprotnom mnogo toga moglo da se zakomplikuje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mino Rajola
Sunday, 22.04.2018
22:21

Samo nova utakmica na neutralnom terenu bi bilo pošteno. Sve ostalo je krađa PAOK-a!

avatar
Kilavi Milojko
Sunday, 22.04.2018
21:31

Kako bi Zvezdi legli ovi grcki amateri, ko god da uzme titulu.... Kad je vec Oly ispao iz konkurencije. Ova dva kluba su presmesna. Doduse, kao i beogradska im braca....