Pao potpis, sledi revolucija u Rimu!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 05.03.2020.
22:17
Izvor: Sportske.net

Nakon šest meseci pregovora sagi se bliži kraj.

EPA/ALESSANDRO DI MEO
EPA/ALESSANDRO DI MEO

Povezane vesti

Danas je u Njujorku u prostorijama Reptor Grupe potpisan ugovor između Džejmsa Palote i Den Fridkina, oko prodaje fudbalskog kluba Rome.

Sada je dakle i zvanično, izvršni direktor Fridkin Grupe će postati novi vlasnik fudbalskog kluba sa "Olimpika".

Ostalo je naravno još posla, ali je onaj najvažniji korak načinjen, procena je da bi za dva do tri meseca sve trebalo da bude gotovo, svakog trenutka se čeka i zvanična objava od samog kluba.

Jasno, biće promena na leto, očekuje se povratak Fabija Kapela u klub, trebalo bi da preuzme neku od direktorskih funkcija.

Želja novog vlasnika je i sportski direktor Pari sen Žermena Leonardo, videćemo da li može da ga ubedi da napusti "Grad svetlosti" i preseli se u "Večni grad".

Što se tiče samih igrača, očekuju se novi ugovor za mlade zvezde Pelegrinija i Zaniola, a pisali smo i da bi jedno od prvih pojačanja mogao da bude talentovani vezista Ajaksa Gravenberh.

Tražiće se i zamena za veterana Edina Džeka, navodno će pokušati da u svoje redove dovedu jednog dokazanog centarfora, svetske klase.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Romanista
Thursday, 05.03.2020
23:55

Eto i to da docekamo...ne ocekujem nikakve lude transfere i tako nesto,ali bar da se radi planski i ozbiljno i to ce vec biti napredak u odnosu na ovo do sada...da ne maze oci navijacima kao doticni sto je radio vec 9 godina,i da bar neko on ili njegov sin budu tu a ne kao ovaj dve godine ne sme da dodje u Rim.Nadam se da je ovaj ipak malo ozbiljniji,bogatiji svakako jeste ali otom potom,vreme ce pokazati sta i kakvi su mu planovi sa klubom