Pao potpis na Enfildu, ide na Jokanov račun!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 06.07.2020.
17:03
Izvor: Sportske.net

Zasluženo.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Jedan od najtalentovanijih mladih igrača Engleske, Harvi Eliot, potpisao je danas prvi profesionalni ugovor sa Liverpulom.

Eliot je rođen 2003. godine, a dozvolu da potpiše profesionalni ugovor mogao je da dobije tek kada napuni 17.

Eliot je u mlađe kategorije Liverpula stigao prošlog leta iz Fulama, u kom ga je prepoznao i pogurao Slaviša Jokanović.

Godinu dana kasnije, Eliot iza sebe ima osam nastupa za prvi tim Liverpula, a danas je dobio i prvi profesionalni ugovor.

"Od kako sam stigao na Enfild, proživljavam najlepšu avanturu u životu. Prvi profesionalni ugovor sa jednim ovakvim klubom je ostvarenje sna za mene i moju porodicu", rekao je Eliot.

On bi mogao da se za ovo zahvali i našem Jokanoviću, pošto kao što smo pomenuli, na najvećoj sceni je debitovao kod srpskog stručnjaka.

U sezoni 2018/19, odigrao je tri utakmice za Fulam što je bilo dovoljno da Liverpul prepozna njegov talenat i kao 16-godišnjaka ga dovede na Enfild.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
House Anfield
Wednesday, 08.07.2020
15:39

Čudi me kako niko nije objavio ili možda ja nisam video da je prije Eliota, Curtis Jones potpisao profesionalni ugovor takođe. Pri tome je postigao prvenac u Premijer ligi prošlog kola. Harvi jeste talentovan i pred njim je velika karijera ako nastavi da se razvija na pravilan način, međutim mislim da se previše medijske pažnje usmerava samo na njena a to može štetno da utiče na njega.