Pantić zove navijače pred Viktoriju

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 12.02.2018.
14:37
Izvor: Sportske.net

"Vezista" Partizana kaže da sve počinje i završava se navijačima.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizanovo dete Danilo Pantić doživeo je svoj povratak u Humsku kao renesansu svoje karijere, a u nedelji pred utakmicu sa Viktorijom Plzenj pozvao je navijače da podrže ekipu.

"Od njih sve počinje i sa njima se završava. Zato nam je neophodno da stadion bude pun u četvrtak i da svako kupi svoju ulaznicu. Ova generacija je napravila je istorijski uspeh i znamo koliko nam je bilo teško kada smo imali prazne tribine u Humskoj. Kad su oni tu, ako pokleknemo, ako izgubimo snagu, energija navijača nas u tim trenucima gura", rekao je Pantić za klupski sajt.

O svom povratku u Partizan i dobrim partijama kaže da je to prirodan napredak.

"Prirodno je da čovek koji je posvećen poslu napreduje iz godine u godinu. Mislim da se iste stvari dešavaju i sa mnom. Treniram mnogo, a postignuti rezultati me dodatno motivišu da nastavim istim tempom. Što se tiče samih priprema, bile su naporne, ali ne i neizdržive. Bilo je sitnih povreda koje sam doživeo, ali to je sastavni deo ovog sporta", rekao je Pantić.

O naprektu ekipe...

"Mislim da izgledamo bolje nego u jesenjem delu. Zajedno smo već šest meseci i sve se bolje razumemo i pokrivamo. Drago mi je da se to primeti i da to vide i ljudi izvan struke i terena", rekao je on.

Tokom priprema imali ste nekoliko kontrolnih utakmica sa ekipama iz Češke i Slovačke kao pripremu za meč sa Viktorijom. Kako su ti izgledale te ekipe?

"Veoma odgovorne i agresivne ekipe koje vole dobar tempo. Moramo da pazimo da ne uđemo u njihov ritam već da uspostavimo onaj koji nama odgovara", kratko rezimira Pantić.

Utakmica u četvrtak je istorijska i ulog je veliki, da li vas to motiviše ili osećate i dozu pritiska?

"Pritisak je normalan u ovom sportu i na neki način ga svi volimo. Ali, u trenutku kada izađeš na teren sve se zaboravlja. Tad pokušavaš da radiš ono što najbolje znaš i na najbolji način", kaže Danilo Pantić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke