Pantić: "Glava mi ludi, hoću da se vratim"

  • Autor: Mihajlo Vidojević

  • 02. mart 2016.

  • 14:06

  • Izvor: Sportske.net, blic.rs

  • facebook
  • twitter
  • email

Bivši fudbaler Partizana Danilo Pantić otvorio je dušu i otkrio da u Viteseu nema tretman kakav želi zbog čega hoće da se vrati u svoj klub.

Pantić:
Srpski internacionalac Danilo Pantić odlučio je da prekine šestomesečni "zavet ćutanja" i da progovori o svemu što ga trenutno muči, ali i o onome što se događalo kada je napuštao matični klub.

Fudbaler Čelsija govorio je za "Blic" o tome šta se trenutno dešava sa njegovom karijerom i kakvi su mu planovi za budućnost.

"Kad si na klupi, ni u Barseloni nisi srećan. Kao mlad samo želiš da igraš" počinje priču vezista Čelsija na pozajmici u Viteseu.

Danilo Pantić je prethodnog leta potpisao četvorogodišnji ugovor sa Čelsijem ali se u filijali engleskog kluba stvari ne odvijaju onako kako je želeo. Zbog toga srpski internacionalac želi da se vrati u svoj klub.

"Počeo sam da se preispitujem da možda nisam dovoljno dobar. Hoću da se vratim u Čelsi bar da treniram sa pravim igračima, da ne trpim ovo više, šta radim u Viteseu ako ne igram? Previše sam nervozan, glava mi ludi" objašnjava Pantić.

Tokom tekuće sezone mladi srpski fudbaler odigrao je svega šest utakmica u dresu Vitesea, a trener Rob Mas nedavno je poručio da klub više ne računa na Danila Pantića.

"Možda i ne vole Srbe, pa njima ni Nemanja Matić nije igrao, a Uroš Đurđević za godinu i po dana imao 22 meča, to je smešno" dodaje Pantić.

Govoreći o onome što mu se trenutno dešava Danilo Pantić se osvrnuo i na odlazak iz Partizana. Kada je odbio da potpiše novi ugovor Pantić je suspendovan od strane Partizana a posle šest meseci individualnog rada klub je napustio kao slobodan igrač.

"Kad se setim svega, hoću da plačem, ali ne mogu da vratim vreme. Srce je htelo da idem, sada možda ne bih otišao" kaže Pantić i dodaje,

"Boli me što su ispričane mnoge laži, da ne poštujem Partizan. Ljudi iz kluba ne mogu da kažu da ga poštuju više od mene. Ne može njima da bude žalije, najviše bih voleo da sam ostao i da nosim desetku i kapitensku traku, i da igram Ligu šampiona pred punim stadionom. O tome svako sanja" poručuje Pantić.

Nekadašnji prvotimac Partizana ne kaje se što je izabrao Čelsi uprkos tome što u Srbiji veći deo javnosti smatra da je karijeru odveo u pogrešnom smeru.

"Velika je privilegija biti igrač Čelsija, ali u Srbiji se to ne shvata tako. Sam poziv Čelsija je velika stvar i niko ga ne bi odbio. U London se ne ide zbog para, nego zbog veličine kluba" zaključuje Pantić.

Ostaje da se vidi na koji način će Danilo Pantić rešiti problem u koji je ušao, a izvesno je da ga čeka još nekoliko meseci tavorenja jer tokom prolećnog dela sezone neće imati priliku da igra takmičarske mečeve.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari