Paninijeve blamaže, promašivali i više od polovine reprezentacija!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 19.05.2018.
13:53
Izvor: Sportske.net

Dešavalo se da "Panini" u svojim albumima sa sličicama ima fudbalere koji nisu nikada igrali na Mundijalima. Greške su bile velike.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Da li ste znali da je Panini u svojoj istoriji promašio 685 fudbalera?

Toliko njih je stavio u albume sa sličicama, a nikada se nisu pojavili na Mundijalu, tačnije, nisu bili pozivani od strane selektora za učešće na najvećoj svetskoj smotri fudbala.

Da li je onda procenat od 86% pogođenih fudbalera u istoriji dovoljan za zadovoljstvo "Paninijevih" klijenata?

Ako imamo u vidu da cene albuma rastu, onda svakako to ne predstavlja problem narodu.

Ipak, ukazujemo na predviđanja koja nisu bila ispravna od strane "Paninija" koji je radio albume za Mundijale od 1970. do 2014. godine.

Najgore je bilo na Mundijalu 1998. godine u Francuskoj, tada je skoro svaka peta sličica bila sličica fudbalera koji ne učestvuje na Svetskom prvenstvu. Desilo se i to da u ekipi Kameruna na Mundijalu 1998. godine od 17 igrača devetorica uopšte ne igraju na Mundijalu.

Sa Srbijom su pogrešili jednog fudbalera, sa Srbijom i Crnom Gorom takođe jednog, a dok se naša država zvala Jugoslavija pogrešili su petoricu igrača od 63.

Procentualno, najgore je prošao Togo, samo 70% igrača je pogođeno u istoriji Paninijevog albuma.

Kako će biti ovoga puta?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JAKOBREEE
Saturday, 19.05.2018
14:55

Nije Paninin kriv :) krivi su selektori sto ne pozovu te igrace nakon izlaska albuma :) Panini prvi objavi spisak hahaha.

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 19.05.2018
14:35

2006 je bilo najbolje SP. gomila legendarnih i vrhuskih zvezda uz nadolazece mlade zvezde Shweinsteiger,Lahm,Podolski,Balack,Lehman,Frings,Neville,Ashley Cole,Becham,Owen,Rooney,Gerrard,Carragher,Lampard,Ferdinand,Ibra, Ljunberg,larsson,Dwight Yorke,Ayala,Sorin,Cambiaso,Tevez,Riquelme,Crespo,Saviola,Masherano, Lucho Gonzalez,Aimar,Messi,Rodriguez,Drogba,Yaya Toure,Kollo Toure,Vidic,Stankovic,Sneider,Robben,Van Nistelrooy,Cocu,Van Der Saar,Van Bronkhorst,Van Bommel,Kuyt,Van Persie,Rafa Marquez,Figo,Tiago,Deco,Carvalho,Cristiano Ronaldo,Pauleta,Cech,Rosicky,Koler,Neved,Baros,Jankulovski,Muntari, Essien,Buffon,Cannavaro,Nesta,Materazzi,Grosso,Zambrota,De Rossi,Pirlo,Toni,Gatusso,Totti,Del Piero,Inzaghi,Kewell,Cahill,Dida,Cafu,Lucio,Roberto Carlos,Ronaldinho,Gilbero Silva,Kaka,Juninho,Ronaldo Da Lima,Adriano,Dario Srna,Luka Modric,Nakata,Abidal,Viera,Gallas,Thuram,Sagnol,Makelele,Zidane,Henry,Ribery,Malouda,Park Yi Sung,Adebayor, Kasillas,Puyol,Alonso,Ramos,Fabregas,Xavi,Iniesta,Villa, Torres,Raul,Salgado,Sheschenko... P.S. namerno sam pisao po redosledu u grupama

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 20.05.2018
00:01

Svaka cast za sve nabrojane igrace sto si ih se sjetio respect :D

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 20.05.2018
20:41
avatar
bagra
Saturday, 19.05.2018
14:34

Najjace svetsko 1998 francuska i najjace slicice sto se tice samolepljivih. Ali calcio sezna 98 i 99 kartonske slicice bez konkurencije

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 19.05.2018
14:07

Nikad necu zaboraviti 2006 godinu i njihov panini koji sam lijepio .Najace prvenstvo koje sam gledao je bilo to u Njemackoj.Svaka reprezentaciji je imala dream tim.Brazil mocan,Njemacka mocna,Francuzi mocni,Holandija fina,Spanija isto,Englezi imali zlatnu generaciju, na kraju Italijani osvoje u svom stilu .Na tome svjetskom prvenstvu bukvalno svaka veca reprezentacija je imala svoje zvjezde .Nikada necu zaboraviti to svjetsko jer je zaista bilo na jednom mjestu pregrst najboljih igraca i velikih zvjezda za to vrijeme .

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 19.05.2018
14:15
avatar
Scholes
Saturday, 19.05.2018
14:05

Sve je postalo komercijala.. Albumi prenatrpani nepotrebnim slicicama, kvalitet slicica uzasan, prerano izbacuju albume, nepotrebno povecanje cene kesice, s obzirom da je i 50 din za pet slicica previse, a kamoli 80, neke slicice napravili da budu retke kao beli medved pa ljudi daju i po sto slicica za jednu.. Nije to to vise.

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 19.05.2018
13:56

Pa nisu vidoviti da znaju da li ce se neko povrediti ili da li ce se posvadjati,ispasti iz forme i slicno.

avatar
gaizka6
Saturday, 19.05.2018
17:03

ali ipak staviti Moratu a ne staviti Dijega Koštu..

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 19.05.2018
20:27

Od svih primera ti taj naveo :D Pa kako da stave Kostu,kada nije video terena maltene godinu dana? Opet kazem,ne mogu biti vidoviti,da predvidjaju sta ce biti pola godine unapred,a za Kostu su u pravu,jer tada kada su oni pravili izbor,on nije imao 3 odigrane utakmice i veliko je pitanje bilo kako ce izgledati,samim tim i da li ce ucestvovati.