'Panini' za sada na 27 grešaka, promašio "pola" Francuske!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.05.2018.
14:21
Izvor: Sportske.net

Nije novina ako vam kažemo da pojedini igrači koje je "Panini" stavio u album neće igrati na Svetskom prvenstvu. Za sada je napravljeno 27 grešaka.

screenshot: Youtube.com
screenshot: Youtube.com

Povezane vesti

Nemoguće je napraviti savršen album za sličice kada imate određene vremenske rokove koji podrazumevaju da sav posao bude završen nekoliko meseci pre početka planetarne smotre.

Nekada povrede naprave problem pa igrači koji su već viđeni na Mundijalu ili Evropskom prvenstvu završe u albumu ali ne i na turniru, ali se neretko dešava da "Panini" omaši sa procenom.

Pisali smo za vikend kakva je statistika kada je "Panini" u pitanju, a o tome ste mogli više da čitate OVDE!

Pošto su selektori većine reprezentacija učesnica Mundijala obelodanili preliminarne spiskove, a mnogi su ih već i skratili, red je da vidimo kakvo je "prolazno vreme" zvaničnog albuma za sličice.

"Panini" je do sada napravio 27 promašaja, što će reći da je u album uvrstio imena 27 fudbalera koji sigurno neće igrati na Mundijalu.

Najviše grešaka "Panini" je napravio u reprezentaciji Francuske. Ukoliko skupljate album videćete da se u njemu nalaze imena Lukasa Dinja, Lajvina Kurzave, Lorana Košćelnog, Andrijena Rabioa, Aleksandra Lakazeta i Entonija Marsijala, a nijedan od pomenute šestorice neće igrati na Svetskom prvenstvu!

Panini Francuska

Treba reći da u slučaju Lorana Košćelnog ili Oksa Čemberlejna krivica nije "Paninijeva" jer se radi o igračima koji su zbog težih povreda otpisane od strane selektora reprezentacija za koje nastupaju.

Takav bi slučaj mogao da bude i sa našim Matijom Nastasićem koji se nalazi u albumu i sigurno će putovati u Rusiju, ali samo ukoliko se oporavi od povrede ligamenata kolena.

Kada već govorimo o igračima koji neće nastupiti na Mundijalu a našli su se u "Panini" albumu, evo i kompletnog spiska imena. Ostaje samo da se nakon konačnog skraćivanja spiskova napravi još jedan presek posle čega ćemo znati koliko je grešaka "Panini" napravio ove godine.

Igrači koji su u albumu a neće igrati na Mundijalu:
Dijego Rolan (Urugvaj)
Nikolass Lodeiro (Urugvaj)
Andre Gomes (Portugal)
Eliseu (Portugal)
Nani (Portugal)
Alvaro Morata (Španija)
Vitolo (Španija)
En-Nesiri (Maroko)
Lukas Dinj (Francuska)
Lajvin Kurzava (Francuska)
Loran Košćelni (Francuska)
Adrijen Rabio (Francuska)
Aleksandre Lakazet (Francuska)
Entoni Marsijal (Francuska)
Funjes Mori (Argentina)
Enco Peres (Argentina)
Mauro Ikardi (Argentina)
Marko Rog (Hrvatska)
Mario Pašalić (Hrvatska)
Đulijano (Brazil)
Emre Čan (Nemačka)
Mario Gece (Nemačka)
Rađa Naingolan (Belgija)
Adam Lalana (Engleska)
Aleks Oklejt-Čemberlejn (Engleska)
Džo Hart (Engleska)
Rajan Bertrand (Engleska)

* Paolo Gerero (Peru) trebalo bi da se nađe u ovoj grupi jer je suspendovan do kraja godine zbog dopinga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
НЕМАЊА
Tuesday, 22.05.2018
19:47

Fali vam još igrača koji su u albumu a nisu na spisku, ovo sto sam ja primetio niste naveli Dani Alvesa, Kokorina, Kombarova, Samedova, Glusakova, Vasina, nPoloza, Gocanecada, Arevala Riosa, Gonzaleza, Koruha, Gabala, Danila Pereiru, Kijotakea, Morisigea, Msaknija, Umanju, Kjartasona, McGovena, ima još sigurno ovo mi je iz glave palo na pamet, plus je Lodeiro na spisku Urugvaja, sem ako ga nisu u međuvremenu precrtali.

avatar
Leito74
Tuesday, 22.05.2018
17:37

Najjaca slicica u panini koju sam vidio je Suarez sa psecim zubima..plakao sam od smijeha

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Tuesday, 22.05.2018
15:39

** Kapiteni rivala Perua na Mundijalu – Francuske, Danske i Australije, poslali su dopis FIFA da ukine suspenziju i dozvoli Paulu Gereru da nastupi na u Rusiji.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Tuesday, 22.05.2018
15:23

А још у албуму има места за само 18 играча, тим је грешка још већа. Код нас ће погодити 14-15/18: Владимир Стојковић, Александар Коларов, Душко Тошић, (Матија Настасић), (Никола Максимовић), (Јагош Вуковић), Бранислав Ивановић, Антонио Рукавина, Лука Миливојевић, Немања Гудељ, Немања Матић, Мијат Гаћиновић, Душан Тадић, Сергеј Милинковић-Савић, Адем Љајић, Филип Костић, Александар Митровић, Александар Пријовић. Још нисам сигуран да ће ићи и Гаћиновић и Костић, али, зато јесам да ће ићи и Рукавина и Баста. И Ивановић, наравно. Исто тако, да ли ће ићи и И. Обрадовић, то ће бити занимљиво да се види. Значи, фале нам још: два голмана, Душан Баста, Никола Миленковић, Милош Вељковић, Иван Обрадовић, Немања Максимовић, Андрија Живковић и (најискреније се надам) Лука Јовић. Јовић ће ићи само ако не буду ишли и Коларов и Обрадовић или ако не буду ишли и Гаћиновић и Костић. Тешко да СМС може у очима селектора да буде парњак Матићу тако да бих ту рачунао и на Гудеља и на још једног, а мој фаворит је Максимовић.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Tuesday, 22.05.2018
15:16

Dinj i Koscelni nisu ni bili za ocekivati, ali, zato Rabio, Marsijal i Lakazet pa i Kurzava jesu...

avatar
Маркус19
Tuesday, 22.05.2018
15:10

Eнглезима ће 'ладно Јанг да игра левог бека... Бертрана није ни позвао. Толико о њиховим шансама у Русији.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 22.05.2018
20:20

Neshvatljiva odluka.

avatar
Маркус19
Tuesday, 22.05.2018
20:57

Неће они даље од 1/8 финала.