Pala odluka, Kjelini ide na Harvard, ali ne kao profesor!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 31.10.2018.
11:01
Izvor: Sportske.net

Ima vrlo jasnu ideju šta će raditi posle fudbala...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Đorđo Kjelini je prokomentarisao izjavu Murinja da bi on i Bonući trebalo da predaju odbranu na Harvardu. Prestižni univerzitet se oglasio, ponudio im da održe predavanje, ali kapiten Juventusa ima drugačiju ideju.

"Da, ići ću na Harvard, ali ne da predajem, već da učim. Upisaću nadam se magisterij tamo", kaže Kjelini koji je diplomirani ekonomista i jedan od retkih intelektualaca među fudbalerima.

On je uvek govorio da ima jasnu ideju, da kad završi karijeru želi da se bavi strukom, da neće ostati u fudbalu i da će tada početi novo poglavlje. Uvek je smiren, zainteresovan za učenje, svi koji ga znaju kažu da je jedan od najspimpatičnijih ljudi koje su sreli.

Na terenu deluje drugačije.

"Pa, to je fudbal, morate tako, da se borite. Ja sam u 16 godina igrao za Livorno, sa ljudima koji bi mogli da mi budu očevi, tamo vas niko ne štedi", kaže sjajni defanzivac.

Šta je tajna BBC trija u Juventusu?

"Komplementarni smo, plus dugo igramo zajedno, ne moram da gledam kako bih znao gde su Bonući i Barzalji u svakom trenutku, to pomaže", dodao je Kjelini.

Ne ljuti se na Suareza koji ga je ugrizao.

"Ma to ostaje na terenu, ljut sam jer nije dobio crveni, ne bi nas pobedili da je morao u svlačionicu", prisetio se detalja sa Mundijala 2014. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke