Pala odluka! Junajted mu veruje, Ramadani u igri, Ole dobija ono što Murinjo nije!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 27.12.2018.
11:28
Izvor: Sportske.net

Ed Vudvord vidi šansu, pa će za razliku od prethodnog trenera Norvežanin, ako klubovi pristaju da prodaju moći da računa na dva velika pojačanja.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Posle dve pobede, raspoloženje u Junajtedu je mnogo bolje, ali i dalje kasne osam bodova za četvrtim mestom. Ole Gunar Solskjer je probudio ekipu, ali ostaje dilema da li se pojačavati na zimu, ako nema realnih šansi za četvro mesto.

Navodno, već su vođeni razgovori, meta Junajteda su Čelsi i Arsenal, zavisiće i od naredna dva meča tokom nastavka Božićnog ludila.

Ipak, kako pišu engleski mediji, u ovom trenutku Ed Vudvord je raspoložen da uloži novac u dva igrača, štopera, Kulibali ostaje san, ali je navodno razgovarano i sa Faljijem Ramadanijem oko Nikole Milenkovića.

Fiorentina traži 50 miliona, "Bleki" koji se juče lakše povredio i stisnuće zube za vikend ima ugovor do 2022.

Još jedna meta je iz Italije, u pitanju je Daglas Košta koga želi i Siti, ali ponuda od 60 miliona je odbijena. Solskjer veruje da mogu da ubede Italijane ako povećaju novac, ili da ih eventualno privuku razmenom za Lukakua.

Ali, to je malo verovatno.

Ono što je sigurno je da će Vudvord obezbediti novac, ako se nađu kvalitetan štoper i spoljni igrač, odnosno da će učiniti ono što je odricano Murinju pod pretpostavkom da neće biti u prilici da se bori za Ligu šampiona, odnosno da su šanse izgubljene.

"Đavoli" čekaju Bornmaut, idu u Njukasl, mogli bi da uđu u seriju pobeda pre derbija sa Totenhemom 12. januara. Arsenal gostuje Liverpulu, pa bi mogli da smanje prednost "Gunera". Posle toga stvari postaju zanimljive...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FCMV
Friday, 28.12.2018
09:11

Mislim da ce MU biti 5 ali s obzirom da ce neko od engleza uzeti LS igrace oni svakako LS.

avatar
Z
Thursday, 27.12.2018
15:26

Rekao bih da januarski prelazni rok nije prava opcija ali de onda setim Vidica i upravo ta polusezona provedena u MU je pomogla da se adaptira i postane ono sto je postao. Takodje ne vidim razlog zasto se forsira Costa, mnogi zaboravljaju da je Aleksis i dalje tu

avatar
mrancic
Thursday, 27.12.2018
14:54

Daglaš Košta potreban odmah.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 27.12.2018
12:46

Ja sam uvjerenja da ce United s obzirom na igracki potencijal i ugrabiti to cetvrto mijesto Samo je pitanje umjesto koga ali cini se da je Totenhem tu siguran

avatar
NikkiCFC
Thursday, 27.12.2018
18:31
avatar
VANDAL_boys
Thursday, 27.12.2018
18:57

Liv. Siti. Tot. Celsi.
To su po meni prva 4 tima na kraju sez. E sad ko ce biti sampion a ko 4 pitanje je jos.