Pakt u svlačionici, saigrači otpisali Ikardija?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.03.2019.
09:12
Izvor: Sportske.net

Optužbe na račun Argentinca, postoji i dogovor u svlačionici.

Epa/Serena Campanini
Epa/Serena Campanini

Povezane vesti

Kako piše "Gazeta delo Sport" svlačionica ne želi Maurita Ikardija.

Naime, većina fudbalera je protiv njegovog povratka u tim, pa čak postoji svojevrstan pakt da se učini sve, izbaci Ajntraht i dobije Milan u "Madonini" kako bi klubu i predsedniku Žangu pokazali da im bivši kapiten nije potreban.

Saigrači optužuju Ikardija da je preko Vande Nare i njenih prozivki uneo neslogu u tim, da je odbijanjem da igra ako nije kapiten, prekršio sva pravila, sa tim se slaže i Spaleti.

Klub već traži zamenu, pominje se razmena za Dibalu, zatim Džeko, Lukaku ali i dalje naš Luka Jović koji će u četvrtak biti na "Meaci" i probati da sa Frankurtom eliminiše Inter u LE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Tuesday, 12.03.2019
18:36

Treba ga menjati za Iska ili Dibalu. A Perisica, Brozovica i Najngolan prodati.

avatar
Luka Toni
Tuesday, 12.03.2019
16:06

Pa ne zele ga oni sto su najgori, Perisic,Brozovic, ostali msm da nisu protiv njega, to je pokazao i Politano na onoj utakmici kad se radovao k'o Ikardi. A Perisic najgori od pocetka,nema dve asistencije, ikadri treba da ostane,a ovi napolje

avatar
Salijeri
Tuesday, 12.03.2019
13:44

A koja ga to svlacionica ne zeli? Verovatno raspali vezni red koji se našao prozvanim da 2 ljudske sanse po utakmici ne moze da mu stvori, sto je ziva istina. On je fudbaler sa najboljim procentom realizacije, ali ne postize više golova jer ima bar 3 puta manje suteva od svih spiceva u evropi..

avatar
Luka Toni
Tuesday, 12.03.2019
16:03

Bravo, bolji je id svih, dok je on igrao i inter je igrao, dok Perisic koji je "glavni organizator" ovog, ne moze nista da uradi.

avatar
tomi selbi
Tuesday, 12.03.2019
11:41

Sve mi se čini da će on u Juve, kao i Iguain svojevremeno.