Paketa je majstor, ali ne može sam...

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 28.04.2019.
23:14
Izvor: Sportske.net

Brazilac i večeras pokazao kakav je majstor.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Milan je večeras poražen u Torinu rezultatom 2:0, "Rosonerima" su presudili Beloti i Berenger.

Ovo je veliki udarac na ambicije kluba, sada se dovodi u pitanje na samo plasman u Ligu šampiona već i u Ligu Evrope.

Jedna od retkih svetlijih tačaka na meču bio je Lukas Paketa, Brazilac je u nekoliko navrata već pokazivao da je igrač sa ozbiljnim kvalitetom.

Danas je dobio žuti karton i bio zamenjen, ali je u međuvremenu uspeo da u jednom navratu prevari čak trojicu svojih čuvara na veoma zanimljiv način.

Potez Pakete pogledajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
forza ACM
Monday, 29.04.2019
07:44

Pake bezi odavde ako se zelis da boriš za trofeje i postaneš jedan od najboljih

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 29.04.2019
00:35

milan igra bez ideje....ajde to....ali bez zelje sad kad treba...eeee to je odraz onih malodusnih igraca koje sam prozivao sto kod nas sto kod drugih....jedan prosecan milan s ratnicima bi u ovoj ligi bio treci bez pogovora...ali muci nas kupovina bez plana...kako???! Pa jednostavno igramo s krilima koja ne postoje jer niti jedan igrac nije pravo krilo...nznm da li gospoda znaju sta su odlike krilnih igraca ali kupiti hakana...imati bonaventuru...susa i kastiljeha....msm stvarno! Vredjaju mi inteligenciju...alo majstori daglas kosta...lozano...ili bilo ko prodoran mora igrati na tim pozicijama jer prosto su nam devetke bez ucinka....i plus kontra strana krila....ako neko ima bilo kakvu ideju kako doci do celnika ovog cirkusa neka pomogne....ovo je sve samo ne zahvalnost navijacima kluba kog su srozali sistemski....penal???! eeeeeej pa onaj pao sam!!!!!! To ne umanjuje nasu losu igru i nas kredibilitet kod sudija u svetu...ali ono je kriminal...bolje ne igrati nista pa ne placati silne poreze i zamisljene penale FFP....igraj s prosekom i cuti....fudbal je davno rekao laku noc u gradu mode! Trener je sam rekao da nema sanse da budu u vrhu sad jer ne prepoznaje igrace a ne moze da ih tuce...znaci kraj...cak se i montelina ekipa izdizala na momente a ovi nista....zao mi je gatuza...iskreno covek je dao sve klubu i mladim igracima...nije trebao da se prihvati neceg sto ce mu baciti mrlju na ono sto ga je krasilo...borbu!!!!...A maldini i leonardo kao da nisu igrali fudbal pa ne znaju da preseku sad ovo...msm nznm...razocarali su me u svakom pogledu!

avatar
DEL PIEROO
Sunday, 28.04.2019
23:45

Atalanta mi amor

avatar
forza ACM
Monday, 29.04.2019
13:19

A sta ce Atalanta u LS?njih izbaci jedan Kopenhagen a sta ce tek da bude protiv top ekipa u grupi lige sampiona

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 30.04.2019
06:54

Pa nek odu dignuti kakvu lovu !

avatar
Paul Kersey
Sunday, 28.04.2019
23:45

Paketu će Lfc da kupi. :-D

avatar
Paul Kersey
Monday, 29.04.2019
12:47

A treba nam i Romanjoli uz VVD-a.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 29.04.2019
16:43

Premator si za takve rabote, prepusti mladjima to jeftino trolovanje...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 28.04.2019
23:35

Pardon, Paketa-Pjontek i Suso-Borini u isto vreme, jos gore, ono sto sam malopre napisao bi jos i moglo donekle formacijski da bude objasnjeno.

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 30.04.2019
20:08

Zašto mi ne bismo smeli dati ponudu za Romanjolija?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 02.05.2019
00:29

Zato sto je to svetogrdje:-D Na kraju krajeva, zar stvarno mislis da se tako dira izmedju toliko velikih klubova izmedju kojih vlada postovanje? Nemoj da diras u osinjak Hahaha Ti si jedini za kojeg znam da navija i za Liverpul i za juventus, a mislim da sam ti to vec jednom napisao:-D

avatar
lol (NewProfile)
Sunday, 28.04.2019
23:28

Tehnicki potkovan ali mu fali snage i izdrzljivost. Mozda se danas brzo istrosio jer se vraca posle povrede ali generalno Gatuzo ga ne koristi kako treba.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 28.04.2019
23:24

Vecerasnja izmena Paketa-Borini (a ima jos mnogo takvih bisera, upravo trazim jos neke primere jer ne mogu vise da se setim svega) je nesto sto ce se sigurno izucavati (u) decenijama (koje dolaze) u svim eminentnijim trenerskim skolama.