Pa zar već? Čelsijeva "norma", Geri zna kada će Sari biti smenjen!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.01.2019.
19:45
Izvor: Sportske.net

Ako je iz iskustva, tačno je, u Čelsiju postoji pravilo i svi treneri pre ili kasnije to iskuse na svojoj koži...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Geri Nevil zna, ili možda i ne, ali bivši kapiten Junajteda uvek ima šta da kaže.

Poraz Čelsija od Arsenala je doveo u pitanje i top 4, rano je o tome govoriti, ali kritike Sarija igračima samo će ubrzati njegov odlazak, tvrdi Nevil.

On kaže da već počinje miniranje Italijana i da se u Čelsiju to završava na jedan način.

"U Čelsiju je jasno, za najkasnije 18 meseci Sari će biti smenjen. U prvih pola godine imaš kakvu takvu kontrolu, ali i njegovi prethodnici su videli, posle se to raspada. Sari je mislio da je iskusan, da je prošao sve, ali ovo je Čelsi. Tu se igrači brzo okrenu protiv tebe, ostaneš usamljen, videli ste Kontea i Murinja, videli ste kako se situacija ponavlja pet ili deset godina, to je kao pravilo", tvrdi Geri Nevil.

Čelsi čeka revanš polufinala Liga kupa, jure prednost Totenhema iz prvog meča od 1:0, imaće izgleda na raspolaganju Iguaina za tu utakmicu, ali svejedno čini se da Sarijeve kritike nisu dobro primljene među igračima, prvi je David Luiz kroz redove saopštio da trener preteruje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 22.01.2019
00:18

kod slucaja Murinja i Kontea bio sam apsolutno na strani trenera ali sada nikako nisam na strani trenera igramo najocajniji fudbal ikad

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 21.01.2019
21:51

Videćemo. Očekujem da će uprava imati više strpljenja sa Sarijem, pogotovo jer je vreme za rekonstrukciju tima. Po svemu sudeći moraćemo da prodamo Azara i Hadson-Odoija, Vilijan i Pedro su već u godinama i treba ih menjati ukoliko već sledeće sezone, a napadača nemamo. Očekuje nas jedan veoma buran i interesantan prelazni rok preko leta

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 21.01.2019
23:45

Osim ako celsi ne dobije zabranu transfera

avatar
Стерлинг Арчер
Thursday, 24.01.2019
23:10

Au da, na to sam skroz zaboravio. Nadam se da nećemo fasovati zabranu haha

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 22.01.2019
05:01

I ako dobije ona nece pre januara 2020. zato sto bismo ulozili zalbu i to bi se odlozilo.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 21.01.2019
21:38

Tacno je da se treneri u Romanovoj eri brzo smenjuju al Celsi i pored toga ima uspehe. Lose je kad idu kao na traci a trofeja nema.

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 21.01.2019
21:24

Meni ce cini da u Celsiju niko od poslednjih par trenera nije imao jaku podrsku uprave, ni glavnih igraca u svlacionici. Kad igraci pocnu da se bune i da kuju zavere, uprava bi trebala da podrzi trenera i da zajedno ugase pobunu, a ne da ga ostave samog u sukobu sa igracima. Do pre 10, 15 godina igraci su znali ko je tata u svlacionici i prihvatali su kritiku na racun igre, a ovi danas fudbaleri su razmazeni egoisti koji su navikli da im se ide niz dlaku. Tu treba samo gvozdena ruka i uprava koja ce maksimalno da podrzava trenera. U Junajtedu niko nije smeo da pisne Fergiju. Ako lose utices na atmosferu, letis iz kluba makar i ako si Bekam. Emeri je otisao iz PSG-a jer uprava nije stala na njegovu stranu u sukobu sa Nejmarom, koji je prosle sezone ocigledno bio veci od kluba. Danasnji fudbaleri su previse poleteli, a niko nazalost nece ili ne ume da im skrati krila.

avatar
Fan Celsija
Monday, 21.01.2019
21:17

On skoro svaku utakmicu igra sa istim timom, drži u startnoj Vilijana i Alonsa, iako su očajni, za to mu nisu krivi igrači.

avatar
Monday, 21.01.2019
21:09

današnj igrači

avatar
Paul Kersey
Monday, 21.01.2019
21:05

Dok gazda jasno i glasno ne stane iza trenera, nema tu sreće.