Pa zar baš pred Zvezdu, Arsenal razbesneo "Gunere"!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.10.2017.
12:45
Izvor: Sportske.net

Samo jedan tvit koji se pojavio na nalogu fudbalskog kluba Arsenal jutro posle poraza od Votforda bio je dovoljan da razbesni navijače engleskog kluba.

Epa/Dan Himbrechts
Epa/Dan Himbrechts

Povezane vesti

Negativna atmosfera koja je stvorena oko ekipa Arsena Vengera na startu nove sezone ogleda se i kroz ono što se jutros dogodilo na zvaničnom tviter nalogu londonskog kluba.

Jutro nakon poraza od Votforda "Tobdžije" su na zvaničnom tviter nalogu čestitale Mesutu Ozilu 29. rođendan što je izvazvalo nezapamćenu reakciju.

Navijači su ovu čestitku shvatili kao prst u oko u trenutku kada Mesut Ozil ne prikazuje ništa na terenu i kada se bukvalno čeka momenat kada će napustiti "Emirate".

Pristalice Arsenala "čestitale" su Ozilu rođendan ironičnim porukama u kojima stoji da bi klub trebalo da mu pokloni raskid ugovora ili kartu za selidbu u Kinu.

Neki su zahtevali da tvit bude obrisan i da se na tviter nalogu Arsenala ništa ne postavlja nekoliko dana.

Jasno je da su "Guneri" nezadovoljni onim što Mesut Ozil prikazuje na terenu, a čitava halabuka digla se pred gostovanje Crvenoj zvezdi u Ligi Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moša Pućka
Sunday, 15.10.2017
15:00

Čak i ovakav Arsenal je, za naše uslove, veoma ozbiljna ekipa. Na svakoj poziciji imaju barem po 3 igrača (računajući i omladince). Bez obzira na startnih 11, Arsenal je apsolutni favorit. Ovaj Zvezdin tim je pokazao da može da se nosi sa svakim, stručni štab na čelu sa Milojevićem radi odlično. Iskreno verujem da možemo u četvrtak makar do boda što bi, po meni, bio ogroman uspeh.

avatar
Mr_Proper
Sunday, 15.10.2017
14:13

Da li stvarno mislite Zvezda ima neke šanse??

avatar
Čeki
Sunday, 15.10.2017
20:26

A sto da se ne nadamo, ne svidja se meni ovo sto se toliko Arsenal prati, ali i da su u punom potencijalu, isto bih se nadao.

avatar
Sunday, 15.10.2017
13:04

Ma neka bre!!! Neka bude jos vece nezadovoljstvo u svlacionici. Navijam za Arsenal, ali kad vec neko treba da se nasladi na njihovoj muci, neka to bude neki nas klub. U ovom slucaju Zvezda. ZVEZDO pobedi i resi i jedne i druge muke!!!