Pa recite da i dalje nije "Poseban", Murinja žele četiri velika evropska kluba, njegov cilj potpuno neočekivan!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 24.01.2019.
12:38
Izvor: Sportske.net

Benfika je peti, ali o povratku u domovinu ne razmišlja. Za još jedan povratak nije zainteresovan, ali cilja mesto koje je za mnoge neočekivano!

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

Žoze Murinjo je rekao da je odbio tri ponude od kada je napustio Junajted.

Za Benfiku se zna, pretpostavlja se da je druga Real, za koji je zainteresovan, ali od leta, kada bi mogao da napravi svoj tim i pojača ekipu.

On sigurno neće preuzimati nikoga do kraja sezone, pričalo se da mu je i Bajern nudio da zameni Kovača, ali da su dobili isti odgovor, on hoće da projekat započne na leto.

Inter ga želi, ali kako se saznaje, nije naročito zainteresovan da se vrati u Italiju, navodno, klupa koja cilja je Pari Sen Žermenova.

Dva su razloga, jedan što bi imao sjajan tim već na raspolaganju, drugi, što veruje da PSŽ uvek može da zaobiđe FFP i angažuje igrače koje on želi.

Uz to, već ima napadača po volji, smatra da je Kavani najbliži onome što je za njega činio Drogba u Čelsiju, a takođe veruje da je odbrana dovoljno iskusna i kvalitetna da odgovori njegovim zahtevima.

Ali, kolike su šanse da sedne na klupu Parižana?

Sve zavisi od Lige šampiona.

Naime, Tuhel će lako osvojiti titulu, domaće trofeje niko ne računa za ozbiljno, cilj je Liga šampiona. Ne osvajanje naravno, ali je imperativ da ove godine "Sveci" odu najdalje, makar u polufinale.

Bez toga, kako tvrde pariski listovi, Tuhel će biti pod znakom pitanja, a Murinjo prva meta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Velja Sejn
Thursday, 24.01.2019
19:15

I sad ce neko da mi kaze kako je on cpecial one.....koji sa svakim timom moze da napravi iznenadjenje...ljudi nemojte da se zavaravamo.Murinjo je odavno provaljen trener sa svojom taktikom igre....bez novca i ulaganja u igrace koji prave razliku njega nema nigde u najavi...pa kakav je onda to trener????trener koji zna da napravi mozda brend od fudbalskog tima,ili mozda trener koji je napravio nekog igraca???dal uopste ima smisla da ga uporedjujemo sa Poketinom ili Klopom koji mu mogu drzati predavanje kako se od prosecnih igraca prave svetski igraci oko kojih se otimaju najveci klubovi??Unitedovac sam 20 godina i dan kada je otisao slavicu,pa makar United bio i sedmi sa Solskerom,a nece biti!!!

avatar
Bookmaker81
Thursday, 24.01.2019
18:43

Sta su ti ljudi?! Ko posmatra stvari laicki i plasticno, ispade da je Solskjer bolji trener od Murinja. Znamo da to nije istina. Daleko od toga da branim Murinja i njegovu taktiku, naprotiv,ali sto se njega i UTD-a tice, mnoge su se kockice tu poslozile kako ne treba. Kad trenera pocnu igraci da podrivaju, pa uz to predvodjeni onim koji je doveden da bi pravio razliku, ne moze da izadje na dobro. To je samo ser Aleks moga, da sutne kopacku i pogodi Bekama u glavu i postavi fudbalere tamo gde im je mesto. Ali i on je imao drugaciju upravu, koja ga je pustila da radi i da stvara, pa i da gresi, ali da donese rezultat na kraju. S druge strane, svaka ekipa koja angazuje Murinja ocekuje instant rezultate. To je godinama unazad tako, pa je i on sam poceo da se ponasa u skladu s tim. Trosenje ogromnog novca, preplacivanje igraca, samo da bi ga privolio da dodje, cesto iznudjena resenja,... A voditi UTD u eri posle Fergusona je ogroman teret i obaveza. Prosto nije imao jasan plan ni podrsku, zato je sve ispalo kako je ispalo,a to da je los trener mogu da pricaju samo neznalice. Tezak, specifican, cudan,... sve to moze, ali los-nikako.

avatar
Bayern-MiaSanMia
Thursday, 24.01.2019
16:34

The special one!

avatar
Stabber
Thursday, 24.01.2019
15:05

Ovaj bi od PSZa napravio da se bori za 3 mesto za kvalifikacije za LS. Ubio bi Mbapea i Nejmara svojim fudbalom

avatar
Nemanjici
Thursday, 24.01.2019
14:35

Pa da...nisam ni mislio da ce da uzme neki drugi tim. U PSG ce imati para koliko hoce da trosi. Da dovodi igrace pa kada se ispostavi da nisu dobri da ih drzi na klupi i kritikuje, slabo prvenstvo u kome i ja kao trener sa takvim igrackim kadrom mogu da budem prvi i trece cilja Ligu Sampiona. Kako bi kao trener osvojio sa trecim klubom. Kako bi mogao da prica da je poseban i jedini na svetu koji ima taj statisticki podatak. Bezi bre, pokri se usima. Ono kako si se predstavio u Man Utdu govori da si kao trener zastareo i propao. Ugledaj se malo na ser Alexa.

avatar
Don Silvio
Thursday, 24.01.2019
14:27

Zose u PSG propade onaj padavcar totalno

avatar
bebel
Thursday, 24.01.2019
14:17

Osim toga, šeik iz PSG će mu bez problema isplatiti veliku lovu na ime raskida ugovora kad mu daju nogu.

avatar
Mladen
Thursday, 24.01.2019
14:11

Ne u Bayern ko naga te molim kad bi došao navijao bi da uvek gube samo da odeš.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 24.01.2019
13:43

KOJU cilja. Sta njima znaci polufinale LS? Vreme je da udju barem u finale...

avatar
Devil born 1878
Thursday, 24.01.2019
15:09

Ne mogu oni dalje, ne zbog kvaliteta vec mentaliteta

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 24.01.2019
18:03

Slazem se, ali, bili su osteceni i protiv Barse i protiv Reala, ima i toga...