Pa, ovo nisu obećali ni Mesiju - Španci otkrili ko je to nezamenjiv u Barseloni!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 20.11.2018.
20:10
Izvor: Sportske.net

Za sve su krivi Francuzi...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Izgleda da postoji neko ko je veći od Lea Mesija u Barseloni!

Šalu na stranu, ekipa se ne može zamisliti bez Argentinca u postavi pre svega zato što je u pitanju jedan od najvećih koji su ikada igrali fudbal.

Međutim, novinar Sport ALber Masnu izneo je tvrdnje po kojima je jedan od nezamenjivih i Ivan Rakitić, a razlog nije baš preterano povoljan po Katalonce.

Naime, proteklog leta Pari Sen Žermen je želeo da isplati otkupnu klauzulu Hrvata vrednu 90 miliona evra i odvede ga u Pariz, Barsa se ne bi tu ništa pitala, ali je uspela da ga zadrži na Kamp Nou.

To je učinila tako što mu je obećala da će odigrati svaku utakmicu u novoj sezoni što se na kraju i desilo, osim utakmice Kupa kralja protiv niželigaša Leonese.

Rakitić je sada povređen na tri nedelje i sigurno će propustiti još neku, ostaje nam da vidimo da li će se vratiti u sastav posle toga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tata Messi
Tuesday, 20.11.2018
22:58

Ovo je sigurno Valverde insistirao na ovome.Bartomeu,Valverde,Pike i Rakitic 4 jahaca Barselonine apokalipse

avatar
Rise up
Tuesday, 20.11.2018
22:18

Najgori vezni igrac u Barsi.

avatar
P. S.
Tuesday, 20.11.2018
21:46

Kao da to odavno ne znamo? Nije pretprošlog leta PSG hteo da isplati otkupnu klauzulu za njega, pa niko ništa nije obećao Rakitiću, ali je skupio više minuta na terenu od Messija tokom prošle sezone. U svakom slučaju njegov uspeh je neporedivo veći od Messijevog, jer sa takvim (ne)kvalitetima zauzeti takvu poziciju... to definitivno niko nije uspeo u istoriji fudbala. :D

avatar
Ccedo
Tuesday, 20.11.2018
21:40