Pa da li ovo radi namerno? Pogba eliminisan zbog frizera?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 29.11.2018.
09:46
Izvor: Sportske.net

Kao da tačno zna šta Murinja najviše nervira...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pol Pogba jednostavno ne haje.

Ponovo je izbio rat sa Murinjom, a u klubu su šokirani, kako kažu, nedostatkom posvećenosti igrača.

U petak uveče u karantinu, u hotelu, pred meč sa Palasom, se pojavio frizer, ili stilista, kako to Pogba kaže, razlog je frizura za utakmicu u subotu.

To je razbesnelo Murinja, koji je samo nekoliko sati pre toga pričao kako su mladi igrači maženi i paženi, kako ih ljudi oko njih tapšu po ramenima što im odmaže, i sprečava ih da odrastu.

Pogba se na ličnom primeru potrudio da dokaže da je tako, ili makar engleska štampa smatra da takve stvari pokazuju da on ne razmišlja o veoma bitnom meču, već frizuri za utakmicu.

Naravno, protiv Palasa, Pogba je ponovo odigrao katastrofalno, onda je u duelu sa Jang Bojsima, baš kao i protiv Sevilje preseljen na klupu. Dobio je šansu u nastavku, ali je morao da se vrati kraj aut linije da skine ogrlicu, što je, pišu mediji, još jedan dokaz da ne razmišlja o fudbalu.

Otkriveno je i da je par puta zakasnio na treninge, morali su da šalju ljude u Češir, nisu mogli da ga probude, pa sve to ukazuje da nema nikakvog poboljšanja kada je njegov stav u pitanju.

Mada, o tome se ne bi pričalo kada bi igrao dobro, ali ovo je već treća sezona i on nije ni senka igrača kakav je bio u Juventusu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Thursday, 29.11.2018
14:17

Smeće i instagram ciganštura koji živi za slikanje ,reklame i instagram. Nema mu pomoći , jedino da ide u neki klub gde ima 80% vrhunskih igrača, i onda kao on namesti frizuru , doda dve lopte , ovi daju gol i svi srećni. Ovako kad treba da se malo potrudi, vrati nazad, potrči ,nema od njega ni mojega. Te fore je mogao samo u Juventusu da prodaje,zato tamo i želi da se vrati, da igra bez pritiska , da se sprda i osvaja trofeje.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 29.11.2018
14:00

Kod nas ovakve stvari nisu se desavale ! Jel cujes , Jose ?

avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Thursday, 29.11.2018
11:43

Moze on da ima sukob sa Murinjom do mile volje, ovo je vec nepostovanje institucije kakva je Mancester Junajted, pod pretpostavkom da je sve ovo tacno.Ako Junajted nastavi ovako Murinjo treba da leti, ali Pogba ne smije ni tad ostati.Igra ocajno, nije to do neslaganja sa trenerom, nema pravi pristup i ne trudi se, previse je ocigledno.

avatar
RedDevil612989
Thursday, 29.11.2018
16:26

Upravo tako. Niti Zoze poseduje Junajted pa da moze tako da se bahati niti ovaj igra za Murinja. Jednom je otisao, greska je sto je vracen a sad je vreme za ponovni rastanak.

avatar
Mangus
Thursday, 29.11.2018
10:58

Zanimljivo kako u Juventusu nije imao te probleme. Juve je malo drugacije mesto, valjda ga zato svi osim Alvesa gotive. Slobodu imas ali zna se dokle. Morata je tamo blistao, pogba je tamo blistao, kristijano proživljava drugu mladost...

avatar
Devil born 1878
Thursday, 29.11.2018
11:33

Lagana liga druze, joas igras u najjacem timu te lige gde je vec sad razlika oko 10ak poena izmedju prvog i drugog

avatar
Mangus
Thursday, 29.11.2018
21:45

Ne pricam ja o statistici, vec o stavu. Kristijano se promenio kao igrac otkako je dosao u Juve, Morata se maksimalno trudio dok je bio u Juveu, Pogba je bio profesionalac dok je bio tamo... Statistika ok, ne slazem se da je Italijanska liga laksa, ali ajd sad da to stavimo po strani. Pricam ovde o njihovom ponasanju

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Thursday, 29.11.2018
13:39

Kakve veze frizer ili lančić imaju sa kvalitetom lige?

avatar
riquelme
Thursday, 29.11.2018
13:04

Ronaldo bi i u Radnickom iz Obrenovca dozivljavao drugu mladost. Tj. ne treba njemu druga mladost covek je u fudbalu 330 %, drugu mladost ce doziveti sa 37-38 ako bude hteo da igra i ako g neko ne pokida kao Paje na EP. U Juventusu je igrao dobro zato sto je imao Pirla da plese, Vidala da gazi, posle Vidala je bio tu vec neko bolji i od Vidala pa je on imao maksimalnu slobodu da igra, da gresi i da se frizira. A i Italija ķao i Juve u odnosu na ostale u ligi je 50% jaci. PL je PL i tu nema sta da se prica puno. Nije decko igrac za lidera vec da popuni ogroman kvalitet koji vec postoji. Ferguson je imao par promasaja ali Pogba je mozda finansijski promasaj ali igracki nikako.

avatar
mrancic
Thursday, 29.11.2018
10:49

Prodajte to već u januaru i za te pare kupite jednog ili dvojicu normalnih.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 29.11.2018
12:30

...jer od Pogbe, ionako, nikakva korist. Ne pije vode vise ni marketing, jer od igraca koji niti jednu jedinu utakmicu u sezoni ne odigra maestralno ne mozes ocekivati da prodaje dresove ni bilo sta drugo.

avatar
NikkiCFC
Friday, 30.11.2018
00:15

Matic je mnogo veci problem od Pogbe.