Ozil otkrio namere, gde će biti naredne sezone?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 14.05.2019.
10:45
Izvor: Sportske.net

Mesut Ozil nije bio baš u milosti Unaja Emerija.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Šta će biti sa Mesutom Ozilom?

Fudbaler Arsenala nije imao najbolju sezonu, Unaj Emeri smatra da mu se ne uklapa najbolje u sistem, pa su mnogi očekivali njegov odlazak na kraju sezone.

Da li će se to desiti? Mesut Ozil kaže - ne.

On ima još dve godine ugovora sa Arsenalom po kome će biti najplaćeniji igrač kluba.

"Mislim da nema šanse da odem, da budem iskren. Imam još dve godine ugovora i nakon toga više ništa nije u mojim rukama. Onda ćemo videti, do tada sam ponosan da budem u klubu", rekao je Ozil.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Rodrigoo
Tuesday, 14.05.2019
17:12

Uvijek sam volio Ozila da gledam na terenu. Jeste on ona prava "mrcina", često bezvoljan i nezainteresovan, ali world class igrač i jedan od najnadarenijih u ovom vijeku. On fudbal igra s mozgom, nevjerovatan osjećaj i smisao za samu igru. Njegova elegancija na terenu, tehnika, pregled igre, pasovi koji imaju oči... On je igrač i kojeg treba razumjeti, nešto što je Ronaldo najbolje znao.

avatar
RocknRolla
Tuesday, 14.05.2019
15:24

Pa gde ce covek da ide? Ima mogucnost da igra u najjacoj ligi na svetu protiv najboljih timova,da pima 18 miliona godisnje,zivi u Londonu,igra ligu sampiona i ako podigne formu zna da ce biti jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac ekipe.Stiiti ga ugovor i ne moze ga nista naterati da ode kao ni Sanceza.

avatar
dolf
Tuesday, 14.05.2019
11:35

Pa i on zna da nigde ne moze dobiti toliku platu kao u Arsenalu tako da je logicno da nece da ide. Slicna situacija kao sa Bejlom u Realu...