Ožegović debitovao u trijumfu nad "Armejcima"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.09.2018.
18:00
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Partizana Ognjen Ožegović debitovao je u nedelju u dresu kluba koji ga je doveo na pozajmicu do kraja sezone.

arsenaltula.ru
arsenaltula.ru

Povezane vesti

Samo nekoliko dana nakon što je realizovao transfer u Arsenal iz Tule srpski fudbaler Ognjen Ožegović dobio je priliku da debituje u dresu novog kluba.

Premijerligaš iz Tule odmerio je danas snage sa ekipom CSKA u Moskvi i slavio rezultatom 1:2 (1:0) zahvaljujući preokretu u drugom delu igre.

Obe ekipe nastupile su u kombinovanim sastavima zbog činjenice da je jedan deo igrača zauzet reprezentativnim obavezama.

Ognjen Ožegović je dobio šansu od prvog minuta, a na terenu je proveo sat vremena. Momak koji će sezonu pred nama provesti u Arsenalu kao pozajmljen igrač Partizana nije uspeo da se upiše u strelce ali je ostavio dobar utisak na terenu.

Domaćin je do vođstva stigao dva minua pre odlaska na odmor golom Ernandesa iz penala, a gosti su preokret režirali u drugoj polovini drugog dela igre.

Danil Hlusevič je poravnao rezultat na 1:1 u 66. minutu, a samo pet minuta kasnije Arsenal posle kontranapada stiže do vođstva preko Maksimenka, momka koji je zamenio Ognjena Ožegovića u 62. minutu.

Mlađarija je tako donela pobedu ekipi Arsenala koja se posle šest odigranih utakmica u Premijer ligi kotira na dvanaestom mestu sa samo 5 osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke