Ovome se niko nije nadao, legenda debituje na klupi Juventusa!?

Autor: Ivan Cvetković
subota 08.08.2020.
19:33
Izvor: Sportske.net

Dosta rizičan predlog, ali zanimljiva ideja...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Vest da je Mauricio Sari dobio otkaz u Juventusu sasvim je sigurno obeležila današnji dan, ali čini se da u Torinu spremaju još veću bombu.

Kako prenosi poslovično dobro informisani Đanluka Di Marcio, uprava kluba razmatra opciju da trener prve ekipe u narednoj sezoni bude Andrea Pirlo.

Legendarni Italijan je nedavno imenovan za trenera U23 ekipe, još uvek nije debitovao u takmičarskom meču, pa bi ovakva odluka bila veoma zanimljiva, ali i rizična.

Uveliko se govori o novom treneru "bjankonera", u prvi plan su izbila tri imena - Zinedin Zidan, Maurisio Poketino i Simone Inzagi.

MLS Orlando City SC New York City FC Soccer

Prema nekim navodima, Poketino je trenutno najzanimljiviji čelnicima Juvea, ali kako je sada u čitavu priču ušla i ideja o angažovanju Andree Pirla, moraćemo da sačekamo konačnu odluku uprave kluba.

Italijanski mediji prenose da je "Mocart" ideja Andree Anjelija koji želi da odmah pruži šansu legendi da pokaže šta zna na najvećoj fudbalskoj sceni.
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Johny_Quid
Saturday, 08.08.2020
20:59

Pucanj u nogu ..

avatar
crno-crveno
Saturday, 08.08.2020
19:49

Svi smo videli tri takva pokusaja u milanu.
Pirlo jeste bio mozart na terenu i mogao bi to da prenese i kao trener ali ne znam koliko je to bas pametno u ovom trenutku.
Ja bi njega ostavio bar 2-3 godine pa tek onda da nema pritisak da se izgradi.

avatar
Badr Hari
Saturday, 08.08.2020
19:45

Ma nije bitno ko je, samo da ne smeta izlizanom da osvoji tripletu. Da mu nije Sari zasmetao izlizani bi osvojio još jednu LŠ. :D

avatar
juvealexx
Saturday, 08.08.2020
19:38

E jbali ste "ježa" ovim potezom ,lik nikakvog trenerskog iskustva nema a Juventus baš i nije mjesto za "eksperimentisanje" , već sad mogu najaviti da je iduća sezona "potraćena"

avatar
Marchisio8
Saturday, 08.08.2020
19:58

Гвардиола се Барси исплатио,Зизу Реалу,можда ово и није лоша идеја,само да га не потроше ако крену кола низбрдо. Лично,нисам била за отказ Сарију,мислим да је имао штошта да понуди,баш ми је жао што је овако завршило. Мислим да ће наредни тренер бити Покетино,иако онај Соуса што се спомиње није лоше рјешење,гаји фин стил фудбала.