Ovo su dve opcije za Inter, ako Spaleti izgubi derbi!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 17.03.2019.
09:28
Izvor: Sportske.net

Ni jedna iskreno ne liči na rešenje...

EPA-EFE/ROBERO BREGANI
EPA-EFE/ROBERO BREGANI

Povezane vesti

Kako smo i pisali pred večerašnju Madoninu, Lućano Spaleti igra za posao. Malo mu je laknulo nakon jučerašnjeg poraza Rome, Inter bi u ovoj situaciji bio i zadovoljan bodom, ali bi poraz verovatno značio kraj za Spaletija.

On je eliminisan iz Evrope, ranije iz kupa, klub mora da se plasira u Ligu šampiona.

Zbog toga, ali i situacije sa Ikardijem, trener je na udaru, već u ponedeljak bi moglo da stigne rešenje do kraja sezone, kada će mete biti Murinjo, Alegri i Konte.

Inter ima dve opcije, jednu su već isprobali, kao i obično dežurni spasila Romeo Veki, a druga varijanta je Esteban Kambijaso.

Prvi je trener Primavere, drugi posle završetka fudbalske karijere peče zanat kao pomoćnik Pekermana u reprezentaciji Kolumbije. pohađa kurs za trenere u Koverćanu. On bi sedeo na klupi uz Vekija koji bi ga pokrivao licencom, ali bi bio praktično prvi trener.

Stiče se utisak da obe opcije nisu posebno atraktivne i da će u Interu upravo zbog toga dobro razmisliti pre nego što smene Spaletija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Sunday, 17.03.2019
11:55

Hmm, Veki je bio trener Primavere, ali vise nije. Malo vise informisanja, a ne skupljanja sa FB stranica. Ni Kambijaso nije vise pomocnik vec trenutno saradjuje sa SKY TV

avatar
JC\'90
Sunday, 17.03.2019
11:22

Spaleti je trebao odavno da bude smenjen. Interu treba Murinjo ili Konte.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 17.03.2019
10:45