Ovo se čekalo - Stiglo objašnjenje "ludog Kepe"!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.02.2019.
23:09
Izvor: Sportske.net

Nakon Mauricija Sarija o incidentu u finalu Liga kupa progovorio je i čovek koji ga je inicirao.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Stiglo je objašnjenje momka koji je u nedelju uveče šokirao fudbalski svet svojim ponašanjem.

Postupak Kepe Arizabalage u završnici produžetaka finala engleskog Liga kupa između Čelsija i Mančester sitija ostaće upamćen kao jedan od najbizarnijih trenutaka u svetu fudbala.

Bez obzira na to što je Mauricio Sari objasnio da je došlo do nesporazuma, sve ono što su fudbalski poklonici mogli da vide neće biti zaboravljeno preko noći. Glavni akter skandala koji se dogodio u finalu Liga kupa progovorio je tokom večeri za klupski sajt i pokušao da objasni zbog čega nije želeo da napusti teren.

"Pre svega, želim da kažem da se radi o nesporazumu. Ni u jednom trenutku nisam imao nameru da odbijem naređenje, ili nešto tome slično. Samo to, radi se o nesporazumu. Lekarski tim mi je ukazivao pomoć dva puta i menadžer je mislio da nisam u stanju da nastavim. Radilo se o dva, tri minuta konfuzije dok lekari nisu došli do klupe i objasnili sve", rekao je Kepa Arizabalaga.

Golman Čelsija nije želeo da napusti teren u trenutku kada je Mauricio Sari želeo da na teren pošalje Vilija Kabaljera.

"Ovo nema veze sa problemima koje sam ove nedelje imao sa zadnjom ložom. Zbog toga je i došlo do nesporazuma. On (Sari prim. aut.) je mislio da ne mogu da nastavim, a ja sam sve vreme pokušavao da objasnim da se osećam dobro", dodao je Arizabalaga.

Većini ljudi koji su gledali meč delovalo je da je Sari želeo Kabaljera na golu u penal seriji i da se radilo o taktičkoj zamisli koju je Arizabalaga sabotirao.

"Znam da gledano sa strane nije izgledalo lepo. Već sam razgovarao sa šefom, mislim da je došlo do nesporazuma. Shvatam i televiziju i društvene mreže, svi pričaju o tome ali ja sam ovde da objasnim šta se deslo, da kažem da nisam imao nameru da idem protiv menadžera. Razgovarali smo, samo sam želeo da objasnim da se osećam dobro. I on misli da je sve uredu", istakao je Kepa.

Čelsi je posle penal serije poražen od Mančester sitija, ali je finale ostalo u senci ispada golmana "Plavaca".

"Ne mslim da ovo treba da bude najvažniji detalj finala. Odigrali smo na visokom nivou protiv jednog od najboljih timova sveta. Bili smo jako blizu trijumfa, žao nam je što nismo uspeli. Ekipa treba da nastavi sa ovakvim igrama jer smo danas pokazali da možemo da se nosimo sa najboljim timovima. Pored svih negativnih stvari, moramo da istaknemo pozitivne", zaključio je Arizabalaga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stari
Monday, 25.02.2019
10:13

Ovaj je budala za sve pare koliko je plaćen!!!

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 25.02.2019
09:36

Nema teorije da je to bio nesporazum.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Monday, 25.02.2019
09:12

Da je bio nesporazum, ne bi besneli na klupi Celsija zbog toga sto ovaj plasticni golman nije hteo da ispostuje odluku trenera. Ne znam koga pokusavaju da ubede . Bukvalno se sve lepo vidi. Takticka izmena ,nezadovoljni Kepa ne zeli napolje ,iznervirani trener i cela klupa u soku. Al nista drugo ne mozemo ocekivati od plastike.

avatar
MALI PLAVI
Monday, 25.02.2019
06:56

Znao sam da će se vaditi na "nesporazum!"

avatar
Bendz@min
Monday, 25.02.2019
05:58

Mozes ti pricat sta zelis...svi su vidjeli tvoju reakciju..da je nesporazum dodjes do trenera I objasnis a ne kao da ovce cuvas I deres se pola stadiona...ako SI zelio da branis penale I budes "heroj" sve ok...Ali nisi fer prema treneru a I suigracu...Kabaljeru koji ceka da odigra koji minut....misois ljepo je bit na klupi...

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 25.02.2019
02:47

ovaj mali je veci od celzija. bukvalno moze da radi sta hoce i niko mu nista ne moze :S

avatar
neme
Monday, 25.02.2019
02:32

Dobar je klinac.Ko na skolskom turniru necu da izadem dosle devojcice da me gledaju.Smejurija.

avatar
Los Vikingos
Monday, 25.02.2019
02:05

Iz moje perspektive, bez obzira sto se radilo o nesporazumu, Kepa je trebao da izadje jer je trener taj koji je glavni za ekipu. Naravno, da je odbranio jos neki penal i da je Celzi osvojio, Kepa bi bio heroj, sto je on verovatno to i hteo da postigne, ali zavrsilo se tako sto je svet javno video da postoje igraci koji ne postuju Sarija koji je opravdano bio besan, cak je i krenuo ka izlaznim vratima ali se vratio i ispostovao do kraja. Apsolutno sam na strani Sarija i zao mi je sto mu se sve ovo desava i to u prvoj sezoni, ranije su igraci Celzija sabotirali trenera u drugoj sezoni, sada nema vise cekanja za tako nesto. Ovakve scene Celziju nece doneti nista pozitivno, mnogi treneri sa jakom reputacijom ce odbiti posao u Celziju, mnogi veliki igraci ce takodje odbiti da dodju u jedan takav klub gde vlada jedna nezdrava i negativna atmosfera. Sve ukupno gledano, ovo je bilo bas neprofesionalno, kao da sam gledao neku tekmu sa nasih prostora.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 25.02.2019
01:52

Nista ga ovo ne opravdava.

avatar
Rise up
Monday, 25.02.2019
01:21

Cuj ,doslo do nesporazuma :) Ovaj decko je ozbiljan manipulator. Ceo svet je video,on se sada pravi lud i laze. Nikad vidjeno u istoriji profesionalnog fudbala. Sramota...

avatar
Monday, 25.02.2019
01:09
avatar
DEL PIEROO
Monday, 25.02.2019
01:08

Na tirbine do kraja sezone, na kraju nek mu Roman objasni da je bio nesporazum

avatar
Marcos Alonso
Monday, 25.02.2019
00:50

Da je bio nesporazum, bio je cinjenica
ali da je trenerova zadnja ,zadnja je morao je to da ispostuje ma koliko god da je trener mislio pogresno
A i realno je bio upitan uopste za finale plus 2 puta ljekarske pomoci,sigurno da nije bila takticka zamisao izmjeniti zdravog Kepu ali ovde je sigurno postojao strah od tog da se jednom baci u toku penal serije pa da ga iznesu
Jer je nakon odbrane Aguerovog suta i ostao na zemlji 2-3 minuta

avatar
Zauvek Plavac
Monday, 25.02.2019
00:40

Ma ni Temza te neće oprati posle ovog večeras.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Monday, 25.02.2019
15:59

Je*e mu se, prima dobru platu i boli ga uvo 😂

avatar
Devil born 1878
Monday, 25.02.2019
00:30

Hahaha pa ovo je komedija