Ovo niste znali, Klop otkrio zbog čega se najviše kaje!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 14.01.2019.
14:32
Izvor: Sportske.net

Navijači Liverpula bi mogli da mu zahvale na tome.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Jirgen Klop je nikad bliži prvom trofeju u Liverpulu!

Istina, ima još mnogo da se igra u Premijer ligi, ali navijači se nadaju da bi ovo mogla biti godina u kojoj će "Redsi" prekinuti višedecenijski post u engleskom šampionatu.

Nemac je tokom svoje karijere često bio na gubitničkoj strani u trenucima kada se igralo za pehare, ali je istakao da se kaje zbog jedne stvari u toku karijere.

"Normalno da sam pravio neke greške u životu, a jedna od najvećih je kada sam bio trener Borusije. Mogao sam da dovedem Sadija Manea u Dortmund, čak smo i razgovarali u mojoj kancelariji i sve je bilo na meni. Nisam bio siguran tada i to je bila moja velika greška", otkrio je Klop.

Sadio Mane

Simpatizeri engleskog kluba mu svakako neće uzeti za zlo jer su u reprezentativcu Senegala dobili sjajnog igrača.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brainless
Saturday, 19.01.2019
02:21

Ono što ovde ne piše je činjenica da je mane ponuđen i LFCu kad i Sotonu...slična stvar je bila i sa VVDom...jbg greške su ih skupo koštale, al su ih makar ispravili

avatar
MarioJ
Thursday, 17.01.2019
11:03

Liverpul da se istrese za De Lihta i stvori sa Van Dajkom najbolji štoperski tandem u Engleskoj. A možda i Evropi u budućnosti.

avatar
_mladen_
Monday, 14.01.2019
19:43

Mane je cudan igrac, nekad ne znaju protivnici sta ce sa njim, a nekad decko ne ume loptu da primiri. Ono sto mora da nauci, ne mora svaki put da sutira tako sto odvali po lopti sto jace. Mnogo zicera masi, to jednostavno mora popraviti. Svakako je odlican igrac, plus jako dosta doprinosi odbrani.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 14.01.2019
16:22

Mane je jos u prvih nekoliko utakmica u Sotonu pokazao sta moze uz dobre saigrace. Tadic mu je na brzaka napakovao par golova a on i Pele u to vreme su ukacili jedan drugog u sekundi i to je bilo lepo za gledanje. U poslednje vreme a narocito od dolaska Salaha i ne svidja mi se njegov stav, deluje nadmeno i kao da mu nije sve pravo sto nije prva violina ali znacajan je sraf u masineriji.

avatar
Real Only
Monday, 14.01.2019
17:06

Tacno da deluje nadmeno pa cak i lezerno, pogotovo protiv Sitija. Ali kad mu daju loptu u noge na levom krilu uteruje strah u kosti protivnicima. Dobar je Sadio, samo da nam ostane sto duze, i on i Salah i Firmino.

avatar
damjan89
Monday, 14.01.2019
17:35

Ali i tako nadmen igrac je svetske klase i uvek daje 200% na terenu, radna etika i trud su mu na svetskom nivou...Mogao je i Celsi da ga kupi tada ali nije zeleo da plati vise od 35m, kakva greska!

avatar
Red blood
Monday, 14.01.2019
17:34

A pre svih Van Dajk!