Ovo može samo "Lord"! Bendtner izgubio šest miliona evra, ali ne brinite, nema problem sa zavisnošću!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 15.05.2020.
12:02
Izvor: Sportske.net

Danac više ne igra fudbal, prošle godine osuđen na kućni pritvor, ali makar uvek može da nas razgali svojim zaključcima.

EPA-EFE/MARTIN SYLVEST DENMARK
EPA-EFE/MARTIN SYLVEST DENMARK

Povezane vesti

Obožavan i slavljen, nikada nije ni blizu ispunio potencijal koji je imao, promenio je mnogo klubova, Niklas Bendtner ili "Lord" kako ga zovu Danci je ikona u svojoj zemlji.

Nekada velika nada Arsenala, šetao se po klubovima, stigao do Juventusa, igrao za Birmingem i Sanderlend, onda Volfsburg, Forest, Rozenborg i na kraju Kopenhagen, stavio je tačku u 31. godini.

Dosadilo mu je, pogotovo kada ga je povreda sprečila da ode sa Danskom na Mundijal 2018.

Uvek je imao problema, "Lord" je nadimak zbog devojke i majke njihovog sina, Baronese Karoline luel Brokford. Pratili su ga skandali, tuče u pijanom stanju, na kraju je u novembru 2018. osuđen na 50 dana zatvora nakon napada na taksistu. Nije se žalio, pa je kaznu proveo u kućnom pritvoru.

Jasno je da je i dalje velika zvezda u Danskoj, a svet je šokirao izjavom da je prokockao bogatstvo.

Bundesliga


"Nisam siguran, nikada nisam baš sračunao, ali oko 7 miliona evra sa izgubio na pokeru. Igrao sam sa profesionalcima, nemam problem sa zavisnošću od kocke", tvrdi "Lord".

On je ispričao i da je jedne noći u Londonu izgubio ogromnu sumu, ali i da je od tada rešio da igra u manje uloge i to sa prijateljima.

"Uglavnom sada igram zbog zabave, ali nisam nikada imao problem. Na kraju krajeva, uvek sam kontrolisao koliko gubim", nasmejao je svet neverovatni Danac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke