Ovo je već neočekivano, Čelsi pronašao trenera za novu sezonu?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 15.05.2019.
19:09
Izvor: Sportske.net

Mauricio Sari nije daleko od odlaska.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Nije miljenik navijača Mauricio Sari, iako je uspeo ekipu da odvede do finala Lige Evrope i do plasmana u Ligu šampiona kroz Premijer ligu.

Zbog toga uprava traga za novim šefom struke, žele i oni da Čelsi igra lepši fudbal, a prvi kandidat je - Frenk Lampard.

Nekadašnji vezista ovog kluba i čovek koji je obeležio jednu eru u Čelsiju osvojio je tri titule sa Čelsijem, kao i Ligu šampiona, a ukupno je postigao 211 golova za taj klub.

Lampard je postao i trener u međuvremenu, vodi Derbi kaunti sa kojim je napravio uspeh, plasirao se u plej-of Čempionšipa.

U Čelsiju to znaju, pa je zbog toga i jedan od najvećih kandidata da zameni Sarija koji bi mogao da završi ponovo u Seriji A gde svoje nove trenere traže Juventus, Milan i Roma.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC 19-ta
Thursday, 16.05.2019
08:43

Odlican potez plasticari.

avatar
MALI PLAVI
Thursday, 16.05.2019
06:15

Bolje da su doveli Jokana za sledeću sezonu, a onda one tamo možda Lamparda.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 15.05.2019
21:45

Apsolutno nisu normalni ako otpuste Sarija. Nije vrh ali ne treba ni „potrositi“ Lampsa dok je zelen. Pustit ga da pece zanat a nama nek ostane Sari dok ne prodje transfer ban, svejedno tko dosao bolje nista ne moze biti.

avatar
Obican gradjanin
Wednesday, 15.05.2019
21:30

Mozda bi i najbolje bilo tako. Ove sezone bez pritiska. Za njega prilagođavanja nema, on je kući, samo to iskustvo može biti mali problem, ali ja sa za.

avatar
S_ilence
Wednesday, 15.05.2019
21:26

Mislim da ne treba da potrose Lamparda u trenutku kad je klub nestabilan i u problemima. Navijaci ce brzo njega da okrive za neuspeh a moguce da nece biti njegova krivica

avatar
Aleksandar Jovancevic
Wednesday, 15.05.2019
20:36

Kao navijač Celsija voleo bi da dođje neka legenda kluba na klupu umesto ovog kvazi trenera,ali Lampard je još zelen za takvu klupu,pogotovo sto nije uradio sa Derbijem ništa posebno da bi došao na tako ozbiljnu i vruću stolicu.Mislim da je svako volji od ovog sestka trenera.