Ovo je STRAŠNO! Zašto UEFA žmuri? Našim klubovima ne bi progledala kroz prste...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.10.2018.
11:05
Izvor: Sportske.net

Nije novost da je stadion u Napulju prilično ruiniran, ali ovako nešto je zaista nedopustivo. Pa još u Ligi šampiona...

Epa/Laurent Gillieron
Epa/Laurent Gillieron

Povezane vesti

Navikli smo da UEFA neretko ima dvostruke aršine kada je u pitanju izricanje kazni, ali u protekla dva dana smo se uverili i u nešto što zaista nismo očekivali.

Juče ste na našem sajtu mogli da vidite fotografije sa lica mesta iz Pariza, tokom utakmice U19 ekipa PSŽ-a i Crvene zvezde, pa smo se odmah zapitali kako je moguće da je taj objekat mogao da dobije licencu UEFA za odigravanje mečeva U19 Lige šampiona, a Zvezda nije za utakmice na svom pomoćnom terenu, pa kao domaćin u ovom takmičenju igra na Banovom brdu.

Ali, još drastičniji primer stiže iz Napulja.

Sve će vam biti jasno kada pogledate snimak u prilogu, sa vrha tribina stadiona ''San Paolo''. Ispod sedišta je prava provalija, zamislite samo kakva opasnost preti deci koja bi gledala utakmicu sa ove pozicije...

Osim toga, Englezi su prilikom jučerašnjeg gostovanja Liverpula bili šokirani i izgledom kanala ispod tribina na ovom stadionu, što takođe možete da vidite u prilogu.

A da je stanje na stadionu očajno, svedoči i letošnja izjava prvog čoveka kluba Aurelija de Laurentisa, koji je ljut na gradske čelnike zbog njihove intertnosti oko rešavanja problema i tom prilikom im postavio pitanje ''zbog čega već osam godina San Paolo sve više liči na  - toalet''.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Cvetkovic Licni Trener
Monday, 08.10.2018
13:05

Kako zmuri? Napoli placa svake trece godine uefi 150 miliona zbog losih uslova na stadionu. Jednostavno, klub ,misli da grad treba da sredjuje stadion, ili da ga preda u njegovo vlasnistvo. neko to razume , neko ne , ali tako je. teraju inat jedni drugima. nadam se samo da ce neko popustiti, dok se ne srusi

avatar
Thursday, 04.10.2018
18:02

ovo je po meni sasvim solidno ,taman lepo vidis ko parkira dole

avatar
Marco Popovich
Thursday, 04.10.2018
17:54

Njihov stadion,njihov problem,cemu sad poredjenje??

avatar
Gorila u magli! LFC
Thursday, 04.10.2018
14:24

Pa od nasih klubova nema zaradu,Niko nas ne gleda van granice srbije,a prvi video je zaista zastrsujuci I krajnje neprihvatljivo.

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 04.10.2018
12:41

Ajd sad kao da nismo znali da nije isti odnos Uefe prema nekoj Zvezdi ili Srbiji i prema Napoliju i Italiji. Svasta, nismo deca ( bar nismo svi deca ) pa da nam nije jasno.

avatar
Curva Sud Milano
Thursday, 04.10.2018
12:10

Odavno se zna da su stadioni u Italiji ocajni, drzava treba da ustupi stadione klubovima da ih srede i renoviraju, pa tek onda da pocnu da ih odplacuju drzavi.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 04.10.2018
11:28

Bitno da su presli Engleze i da je sad jaca liga, a stadioni kao u Srbiji

avatar
Thursday, 04.10.2018
17:08

Sa kim ti upoređuješ naše stadione... :D