Ovo je sad ozbiljno, Junajted rezervisao "sedmicu"!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 29.04.2020.
18:49
Izvor: Sportske.net

Više nema dileme za koga je ostavljen...

Povezane vesti

Izgleda da je Džejdon Sančo odlučio.

Naime, on ima svojevrsni pakt, odnosno obećanje predsednika Vackea da će ga pustiti po razumnoj ceni u veći klub, odnosno da se vrati u PL.

Prema informacijama "Bilda" Dortmund mu nudi da produži ugovor na još godinu dana, da sačeka bolja vremena na fudbalskoj pijaci, ali Englez insistira da se vrati u domovinu.

Na putu je da pređe u Mančester Junajted, to je jedina realna opcija, neće natrag u Siti, a nije zainteresovan za Čelsi.

Sančo košta oko 100 miliona evra, mada Junajted pokušava da smanji cenu, a prethodno proda Pogbu i još par manje važnih igrača.

Ono što je jasno je da bi uz Griliša, Sančo trebalo da bude najveće pojačanje, a da je čak klub ostavio "sedmicu" koja nije mnogo dobrog donela Aleksisu Sančezu za Sanča.

Ovo je mitski broj u Junajtedu, međutim, vratiće se i Sančez, klub pokušava da ga se oslobodi, ali on ima platu sa bonusima od 25 miliona evra i nema šanse da neko hoće toliko da ga plati. Isto tako, sigurno je da Inter neće otkupiti njegov ugovor.

Bonus 10


U svakom slučaju, Sančo je meta broj jedan, i on sam je već saopštio čelnicima "milionera" svoju odluku pa je sada na klubovima da se dogovore.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 29.04.2020
20:31

Nema od toga nista, da ga milioneri puste za male pare nece sigurno! Borusija iz Dortmunda s naziva milionneri, nebi oni nativali milioneri, kkad bi radili u gubitku! Pogotovu kad znaju da M. Junajted ima pare i vise od njih, zato ga nece oni pustiti za te pare! Sanco ostaje u dortmund, i cekace vecu cenu, kad se klubovi oporave od ove krize, tada ce ga milioneri prodati za mnimum 120 do 150 miliona!

avatar
LUZERPOOL
Thursday, 30.04.2020
00:11

Al si ti budalastine napisao.

avatar
The Red Army
Wednesday, 29.04.2020
19:59

Welcome to Man Utd Jadon 😊