Ovo je reč koju je Sari zabranio u svlačionici Napolija!

Autor: Nikola Miloradović
subota 21.04.2018.
11:17
Izvor: Sportske.net

Sarijevo pravilo pred veliki derbi sa "Starom damom".

Beta/Albano Angilletta/ANSA via AP
Beta/Albano Angilletta/ANSA via AP

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, trener Napolija Mauricio Sari zabranio je svojim igračima uoči velikog derbija protiv "Bjankonera" da spominju reč "Juventus" u svlačionici.

Četiri boda dele Napolitance i prvoplasirani Juventus pred sutrašnji derbi u Torinu, za ekipu sa "San Paola" je pobeda imperativ ili će još jedna titula ostati izgubljena.

Sari se tako odlučio za neke nove psihološke metode, on smatra da njegovi igrači bolje igraju kada ne osećaju pritisak i kada se u potpunosti fokusiraju na sebe i ne razmišljaju o prvom mestu na tabeli.

Zbog svega toga je, kao što smo napisali, zabranio igračima da spominju Juventus kako u svlačionici, tako i tokom treninga.

Napolitanci proučavaju svog protivnika, kao i svakog drugo i nadaju se da će ovaj njegov potez smanjiti faktor straha među igračima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar8
Saturday, 21.04.2018
11:47

bojim se da im ni to nece pomoci. juve zna kako da igra na rezultat i mislim da ce 3 boda ostati u torinu kod novog starog sampiona. kao navijac Intera nebi volio da se to desi ali realnost je takva i tu nista nemozemo