Ovo je problem sa Dibalom?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 11.12.2017.
09:56
Izvor: Sportske.net

Argentinac nezadovoljan, ali je prava istina da ima problem koji Alegri ne prašta.

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Iako su ga mnogi, između ostalih i legendarni Del Pjero kritikovali što je Dibalu ostavio na klupi protiv Intera, čini se da je trener Juventusa u pravu, već mesec i po dana, Argentinac je u krizi.

"Ko ne trči, ne može da igra", objasnio je Alegri, a danas "Gazeta" navodi pravi razlog.

Tokom oktobarske pauze, "La Hoja" je nabacio par kilograma, izgubio na eksplozivnosti, uz to, kada nije u idealnom fizičkom stanju to ga čini nervoznim, previše priča na terenu, na šta su mu saigrači i skrenuli pažnju.

Rezultat toga je klupa protiv Intera.

I to se neće promeniti dok se ne bude doveo u red. Ima dve nedelje, Juventus se vraća u normalan režim, jedna utakmica nedeljno.

I narednog vikenda bi Dibala mogao da bude na klupi, radiće intenzivnije na fizičkoj spremi kako bi se vratio u optimalnu formu za novi derbi, za dve nedelje, tačnije pred Božić, na "Alijanc" stiže Roma u još jednom derbiju.

Taj meč bi Dibala trebalo da počne, a u Juventusu potpuno podržavaju odluku svog trenera da ohladi Argentinca i da ga dovede u optimalno fizičko stanje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Tuesday, 12.12.2017
09:37

Do sada se pojavio 654 nova Ronalda i Mesija. Smiješno... Jedna riječ- kontinuitet.

avatar
mi#9
Monday, 11.12.2017
17:39

Ma decko se svesno zajebava da bi mu pala cena da ga prodaju za manje pare nego sto sad traze

avatar
mak_juventino
Monday, 11.12.2017
12:16

Neka se sprema za Roma ! Katastrofalan je bio u zadnje vreme

avatar
petar8
Monday, 11.12.2017
11:52

Tolike pare dobivas a ti nabacujes kile,neces trcati... pa mislim ono...imas nekoliko godina u kojima te svijet moze zapamtiti zauvijek a on se zafrkava i glumi budalu

avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 11.12.2017
11:16

Kako se sve u fudbalu brzo mijenja,do skoro su govorili da je Dibala naslijednik Messija,sto su bile potpuno bile nenormalne price,zamislite uporedjivanje sa Messijem,skroz van pameti...Otkad su poceli novinari da ga dizu u nebesa,bez razloga,jer definitivno nije igrac svjetske klase,od tada pocinje ovaj pad....A sto se tice Alegrija,morao je ipak da pusti Dibalu da igra,jer mu na ovaj nacin samo ubija samopouzdanje.

avatar
Basket
Monday, 11.12.2017
17:25

Al' si dosadan

avatar
mi#9
Monday, 11.12.2017
17:38

Ma decko se svesno zajebava da bi mu pala cena da bi ga prodali lagano... jer ocigledno zeli da ide iz Juventusa, primamila ga Barsa, Real, Mancesterski klubovi itd...realno tamo bi mogao da dostigne nivo svetskog fudbalskog superstara, a u juventusu to ne moze dostici nikada, i u Seriji A inace.