Ovo je previše i za Artetu, dok je on u Arsenalu za Džaku "nema zime"

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 15.12.2020.
13:44
Izvor: Sportske.net

Mladi stručnjak stao u odbranu kontroverznog fudbalera.

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Menadžer Arsenala Mikel Arteta stao je u odbranu fudbalera Granita Džake, koji je u nedelju uveče isključen protiv Barnilija nakon izazivanja incidenta.

Mladi stručnjak ne želi da svali svu krivicu na račun švajcarskog fudbalera samo zato što je izazvao incident u porazu protiv jedne od najlošijih ekipa u ligi.

"Nije on jedini fudbaler, mnoštvo igrača nosi u sebi lomljive momente. Šta mogu reći o njegovom profesionalizmu, njegovoj odanosti i maksimumu koji daje za tim" - rekao je Arteta.

Istakao je da ne može da "baci niz vodu" sve je što je Džaka uradio za klub prethodnih godina, samo zbog jednog incidenta.

"Svi mi pravimo greške, a ja sam tu da zaštitim igrača kada vidim da oni to zaslužuju. Granit je jedan od fudbalera sa izvanrednih pristupom svakom treningu, želi da radi ispravne stvari i veliki je profesionalac" - rekao je Arteta.

Arsenal nakon očajne serije i poraza od Barnilija nastavlja sezonu u Premijer ligi utakmicom protiv Sautemtpona u sredu uveče.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 15.12.2020
23:34
avatar
Djalminhaaa
Tuesday, 15.12.2020
19:08

Dokle god je takvog razmisljanja,bicemo tu gde jesmo,u kanalu....da,da,postoje trening igraci,to je istina,al ovaj decko,nije doprineo klubu ni u jednom segmentu na terenu,zadnje 3 godine,a skandale je pravio cesto...ovo zadnje,za mene,nema dalje...ekipa u krizi,ne zna gde bije,rezultat 0 0 i taman stezes obruc,jer moras da pobedis,ali ne,decko svoj ego i kompleks stavlja ispred celog tima i daje ON za pravo,nekoga za gusu da hvata...nekoga ko je dosao da smiri situaciju,a on se sapleo o njegovu nogu...za mene KATASTROFA.

avatar
Provokator
Tuesday, 15.12.2020
17:09

Njemu nije prvi put da ovo radi. Kako mogu da brane ovog ogranicenog stvora ? Ne znam vise koji put dobija direktan crveni karton zbog nedostatka kontrole. Ovo je jedna ogranicenija, losija verzija Vidala.