Ovo je pravi čovek za trenera Reala, uprava odlučila?!

Autor: Nikola Miloradović
petak 09.11.2018.
17:35
Izvor: Sportske.net

Od odlaska Julena Lopetegija spekulacija ne prestaju.

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Predsednik Real Madrida Florentino Perez je nakon serije katastrofalnih rezultata otpustio trenera Lopetegija, kap koja ja prelila čašu je debakl na "Kamp Nou" u "El Klasiku" (1:5).

Španca je na klupi Madriđana nasledio Santijago Solari, bivši igrač "kraljevskog" kluba, koji je do tog trenutka predvodio Kastilju.

Argentinac je na debiju slavio sa 4:0 protiv niželigaša Melilje u Kupu kralja, a potom je na "Bernabeu" u okviru Primere savladan i neugodni Valjadolid (2:0).

Nastavo je Solari da niže pobede, to trećega vezanog trijumfa njegovi puleni došli su u Češkoj gde je Viktorija Plzenj savladana sa 5:0.

Za sada je Argentinac obavio dobar posao, sve više igrača staje iza toga da bi trebalo da ostane u klubu, ali spekulacije o tome ko bi sve mogao da nasledi Lopetegija ne prestaju.

Ipak, izgleda da bi Solari na kraju mogao da dobije i ugovor, finalni test čeka ga ovog vikenda protiv Selte u Primeri.

On je dobio period od 15 dana da dokaže da vredi, tako da bi pobedom protiv Selte mogao sebi da izboksuje i ugovor sa klubom, makar do kraja sezone.

Pojedini španski mediji prenose da je uprava kluba dovoljno videla i da će Solari zaista ostati u klubu, jedino mu priliku može oduzeti neka iznenađujuća katastrofa na "Balaidosu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ixyco96
Friday, 09.11.2018
22:32

koga su pobedili budimo realni mogli su i bez trenera!!

avatar
ViniciusJR
Friday, 09.11.2018
22:14

Do ljeta on...onda sve pare za Klopa.

avatar
Z
Friday, 09.11.2018
22:07

Ono sto zapada za oko jeste da u 3 tekme nisu primili gol....a do sada su skoro stalno bili sigurica za gg

avatar
Badr Hari
Friday, 09.11.2018
20:25

Lopetegi, Solari ili neko treći, ali svakako je došao kraj besmislenoj ideologiji i ružnoj igri gde ceo tim igra za jednog čoveka, da bi se on kitio njihovim perijem. Bez UEFE, Čakira, Kassaija, Rocchija, Klatenburga, Olivera itd. Real ne bi nijedne godine došao dalje od 1/4 finala LŠ, a bez Tebasa, Manzana i njegovih kolega ne bi 2016/17 bio ni blizu osvajanja Primere (setimo se samo šta se te sezone sudilo za Real, ali isto toliko i protiv Barse, pa opet jedva). Sada su fudbaleri Reala u prilici da igraju fudbal, sasvim dobro to rade (što je i očekivano sa obzirom na klasu fudbalera), utakmice Reala su daleko zanimljivije za gledanje negoli ranije, a rezultati... pa, bez sudija se ne može uvek pobeđivati. :D Postoje periodi efikasnije igre, nekada 'pucaju' prečke, stative, nekada lopta 'neće u gol', nekada deklasiraš protivnika i ubedljivo pobediš, nekada te protivnik nadigra pa izgubiš... sve je to fudbal, ali sve to Real nije ni najmanje doticalo u LŠ gde je zahvaljujući sudijama uvek išao dalje bez obzira koliko bio nadigran i koliko loše odigrao utakmicu, a u Primeri čim je izostala pomoć sudija došlo se do -20. Razlika između ovoga i onoga Reala je u tome što ovaj Real može da se bori za titule i bez sudija. Ne kažem da će ih osvojiti, ali mogu da se ravnopravno bore, a onaj Real bez sudija je bio jedno veliko ništa - smešan tim prepun vrhunskih fudbalera kojima je jedini zadatak na terenu bio centaršut na izlizanog u peterac.

avatar
conecorleone
Friday, 09.11.2018
23:10

Ono što možete spokojno da prihvatite, više ne upravlja vama.
Konfučije. Resi se toga,traje vec dugo ;)

avatar
NikkiCFC
Friday, 09.11.2018
20:22

Kako da ne, veliki su problemi u Realu igracki kadar je los trener nije problem.

avatar
conecorleone
Friday, 09.11.2018
21:08

Igracki kadar je los?

avatar
RIP-chechk
Friday, 09.11.2018
23:02

Pa koji tim ima dobar igracki kadar po imenima ako Real Madrid nema? To da li su tim ili ne ne ulazim, da li postoje igraci bolji na njihovim pozicijama, isto, ali ako gledas ukupno, tim je po imenima u top 5 bez ikakve sumnje.

avatar
NikkiCFC
Friday, 09.11.2018
21:47

Kurtoa precenjen, Marselo, Ramos i Modric nisu vise za ozbiljan fudbal, Benzema takodje a i Asensio precenjen.

avatar
Igor Duljaj
Friday, 09.11.2018
19:31

Od nabrajanih kandidata najbolje bi bilo da ostane on makar do kraja sezone, a onda na leto pronaci novog zidana. Ako rezultati budu zadovoljavajuci nek ostane on, sta mu fali?!