Ovo je ponuda za Anćelotija!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.05.2015.
09:40
Izvor: Sportske.net

Kako je prošla Galijanijeva misija ubeđivanja? Koje brojke su bile na stolu i kakav je plan Milana u prelaznom roku? Za Karleta obezbeđen ogroman transfer budžet. Berluskoni ima i četiri alternative!

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Galijani se sinoć sastao sa Anćelotijem, na stolu je bila ponuda i pokušaj da ubedi trofejnog trenera da se vrati na mesto uspeha.

U ovom trenutku šanse i dalje nisu velike, "AS" piše da Anćeloti ostaje čvrst u nameri da pauzira sezonu.

Iz Italije je stigla poruka da Berluskoni nije odustao, ali ima i četiri alternative, tri iz Italije i jednog stranca.

Pretpostavljate da se radi o Emeriju, a što se domaćih stručnjaka tiče, verovatno su u pitanju Montela, Sari trener Empolija, moguće i Mihajlović koga Italijani doživljavaju kao svog.

No, da se vratimo u Madrid.

Šta je ponuđeno Karletu?

Pre svega mesto trenera na engleski način, spojiće praktično funkcije "mistera" i sportskog direktora, odnosno raditi zajedno sa Galijanijem u prelaznom roku.

Budžet?

Italijani navode 120 miliona evra, što je zaista velika suma, mada nije jasno odakle će je Berluskoni obezbediti, ako ne iz svog džepa, čemu se porodica žestoko protivi.

On se nada da će privući investitore, neće prodati klub, ali kako kaže svaka je pomoć dobrodošla. Recimo i da su se pojavila prva imena kada je prelazni rok u pitanju. U slučaju da Anćeloti prihvati ponudu, Milan će se ustremiti na Kondogbiju i Marija Mandžukića.

Naravno, pominje se povratak Ibre, ali to je u Italiji folklor za svako leto, Šveđanin se neće odreći 15 miliona evra koje će zaraditi u Parizu naredne sezone u poslednjoj godini ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barça el honor
Tuesday, 26.05.2015
15:03

Mislim da nema poverenje u milan i njihov igracki kadar jer je svestan da ne mogu da se bore za titulu, a pitanje je mogu li i do 3. mesta. Milan treba da dovede 5-6 igraca.