Ovo je poker koji vodi pobunu protiv Bejla u svlačionici!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.02.2019.
19:42
Izvor: Sportske.net

Četiri igrača otvoreno protiv Velšanina...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Niko više i ne krije da je Garet Bejl neomiljen u svlačionici, upravo zbog svog stava i činjenice da osim Modrića, sa kojim je igrao u Totenhemu nema prijatelja.

Podsmešljivo ga zovu "golfer" jer po ceo dan igra golf na imanju, nije naučio španski, ili se pravi da ga ne zna.

Zanimljivo da sa Ronaldom nije bio u lošim odnosima, Portugalac je takođe prilično ekscentričan, ali je bio lider tima, što Bejl nije.

Sada je Velšanin ljut jer saigrači iznose privatne stvari iz njegovog života, Marselo je pričao o tome kako ne zna jezik, a Kurtoa da se nije pojavio na večeri jer mora na spavanje.

Ipak, kvartet je izrazito protiv Bejla, u pitanju su Marselo, Isko, Asensio i Kros.

Isku i Asensiju je konkurencija, Kros smatra da Bejl ruši timski duh, ali i veruje da Solari greši što mu dopušta da se ponaša kao protiv Levantea kada je nakon gola odbio da slavi sa Lukasom Vaskezom, odnosno odgurnuo saigrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 26.02.2019
21:28

Kad god procitam da je neki problem u Realu, uvek je Isko umesan. Kad bi Isko dosao u Celsi kao deo trampe za Azara, bio bi samo slag na torti onakvoj svlacionici. Pobuna svakih mesec dana...

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 26.02.2019
23:30

Nekad sam gledao kao bogove Lamparda, Drogbu... Imali smo takve lidere kapitene reprezentacija skoro cela postava Balak, Ivanovic, Ceh, Teri, Esijen... Danas ne da nemamo lidera nego ni igrace koje ces da volis. Meni Kepa bio ok jedan od retkih evo sta napravi, Azar i Odoi takodje imali problem...