Ovo je Murinjova "terapija" za Matića

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 20.10.2015.
11:40
Izvor: Sportske.net

Po mnogima je bio ključni igrač Čelsija u osvajanju titule prošle sezone, ali ove ne igra na svom nivou.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Nemanja Matić nije na prošlogodišnjem nivou kada su u pitanju igre Čelsija, daleko je od svoje forme, pokušava na sve moguće načine da je povrati.

Zna to vrlo dobro i Žoze Murinjo, ovog vikenda ga je ostavio na klupi, uveo u igru u 46. minutu, ali Matić je na neki način pokazivao vidove nezadovoljstva.

Sve je to normalno kada se radi o padu forme, ali svi mi verujemo da će je uskoro povratiti i da će ponovo biti nosilac igre Čelsija.

"Pouzdanje je fundamentalno. Prva reakcija kada je ušao u subotu na teren protiv Aston Vile je bilo razočaranje. Kada ste puni samopouzdanja onda niste razočarani. Onda znate vrlo dobro da nećete pogrešiti.

Zato mora da ostane miran, idemo korak po korak.
", rekao je Murinjo na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Dinama iz Kijeva koja se igra u utorak veče.

"Kada ste malo 'lomljivi', nemojte komplikovati. Samo jednostavno. Razmišljajte jednostavno, brzo, donesite pravu odluku, ne morate po svaku cenu da imate 'ubitačan' pas. Najbolje za njega jeste da se pobrine da ne gubi lopte, jer ako izgubi loptu, izgubiće i pouzdanje. Dakle, znate, korak po korak", rekao je Murinjo za Matića.

Za razliku od prošle sezone kada je samo jednom ušao sa klupe na 35 utakmica i kada je samo jednom zamenjen u Premijer ligi, ove sezone je na 9 odigranih mečeva 2 puta ulazio i 3 puta izlazio sa terena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord Bobinho 1
Wednesday, 21.10.2015
20:22

Koliko je Fabregas propao kao igrac nevera...

avatar
CRM Director
Tuesday, 20.10.2015
19:26

Mislim da je najviše podbacio Murinjo.

avatar
Скаузерлија
Tuesday, 20.10.2015
18:45

Генерално цео Челси је подбацио ове сезоне али не мислим да је Матић највише, чак шта више, Матић је мање подбацио у односу на Фабрегаса, Ивановића, Терија, Азара, Куртоу, Кошту па се не пише толико о њима колико о Немањи. Лицемерно.

avatar
Shone
Tuesday, 20.10.2015
16:21

Fabregas je najgori,a ni rec od murinja za njegovu losu igru...netipicno za murinja!

avatar
Mad Max
Tuesday, 20.10.2015
13:32

Реално, у праву је, што се тиче овога, ''корак по корак'', без превише компликација, како би повратио сигурност. Сигурно је да Мурињо рачуна на Матића, али Фабрегас је благо речено очајан и незаинтересован, али га Мурињо чува као Белог медведа.

avatar
Jera62
Tuesday, 20.10.2015
12:05

Ocekujem od njega mnogo vise,jer to moze :D

avatar
The KING(guapo)
Tuesday, 20.10.2015
12:05

Murinjo Hipokrit obican,drzi mrtvog Fabregasa sporaca vozaju ga k'o ovcu ne moze nikoga u defanzivi da isprati sve zive kritikuje samo njega stiti.

avatar
Marco Popovich
Tuesday, 20.10.2015
12:03

Onog Fabregasa treba napolje