Ovo je Murinjov tim za Arsenal!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.04.2018.
11:18
Izvor: Sportske.net

Mančester junajted je odigrao verovatno najbolju utakmicu ove sezone protiv Totenhema na Vembliju i prošao u finale FA kupa, a sada žele pobedu i protiv ljutog rivala u ligi.

Beta/Peter Byrne/PA via AP
Beta/Peter Byrne/PA via AP

Povezane vesti

Junajted želi pobedu u nedelju protiv Arsenala kako bi osigurao mesto u Ligi šampiona naredne sezone.

Junajtedu je potrebno još 2 poena kako bi matematički obezbedili Ligu šampiona, međutim Murinjo je izjavio kako je njihov prioritet da završe sezonu na drugoj poziciji u ligi.

Ogromna pažnja uoči ovog derbija je razumljiva, Murinjo i Venger su u lošim odnosima i njihovi dueli su uvek zanimljivi. Takođe tu je i prvi nastup Aleksisa Sančeza protiv svog bivšeg kluba.

Osim Serhija Romera koji ima problem sa kolenom, Mančester ne bi trebalo da ima drugih problema sa povredama i izostancima. Antonio Valensija jeste napustio ranije meč protiv Totenhema, ali se očekuje da startuje protiv Arsenala u nedelju.

Murinjo verovatno neće praviti nikakve izmene, i vrlo verovatno će izaći u najjačem sastavu kako bi što pre obezbedio Ligu šampiona naredne sezone.

Šansu sa klupe će čekati Markus Rašford, Entoni Marsijal, Felaini i Roho, dok će startna postava izgledati ovako:

mancester sastav

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Saturday, 28.04.2018
20:30

Ово је добар тим. Чак и средина Матић,Ерера,Погба добро изгледа. За следећу сезону неко бољи од Јанга,бољи партнер за Баија (Умтити) и неко уместо Линарда. На средини такође одлазе два играча, требаће освежење. Што се сутрашњег меча тиче,чини ми се да неће требати много против Арсенала. Не потцњеујем Арсена(л),али мислим да је тако. Само јако сутра момци!

avatar
Red Demon
Friday, 27.04.2018
21:05

Steta sto ova utakmica nema nikakav rezultatski znacaj.

avatar
VANDAL_boys
Friday, 27.04.2018
13:32

GG 2,10. Moze li Ars do gola?

avatar
Paris Saint Germain
Friday, 27.04.2018
11:29

Druga postava mancestera ce biti dovoljna. Vec su ih u londonu dobili tako da ovde kec ne dolazi u pitanje

avatar
mrancic
Friday, 27.04.2018
13:02

Kao da VBA.Kod Junajteda se nikad ne zna.Ne zaboravi gde su sve i kako prosuli bodove.

avatar
lonchy2909
Friday, 27.04.2018
15:13

U zadnja dva mjeseca smo dobili Liverpul, celzi, city, totenhem. Ostao je jos Arsenal da I njih dobijemo. Istina jeje sto kazes da Junajted prosipa bodova protiv mnogo slabijih timova. Ali velika prednost Junajteda je, sto ce igraci Arsenala razmisljati o gostovanju Atletiku. A mislim da ih je Grizman poprilicno utukao onim golom, nakon bezbroj promasenih sansi.