Ovo je Mihin Milan!

  • Autor: Aleksandar Obrenović

  • 21. avgust 2015.

  • 10:38

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Siniša Mihajlović i Milan ulaze sa velikim ambicijama u novu sezonu, a mi od njih očekujemo ovakvu formaciju i sastav.

Ovo je Mihin Milan!
Nekadašnji srpski selektor i čovek od koga se mnogo očekuje u ovoj sezoni, Siniša Mihajlović, sastavio je respektabilan tim za novu sezonu u Milanu, a i sa predsednik Milana, Silvio Berluskoni, ne isključuje i borbu za titulu.

Potrošeno je dosta novca za pojačanja ovog leta, u klub su pristigli Karlos Baka i Luiz Adriano od napadača, odbrambenu liniju je pojačao Alesio Romanjoli, dok je vezu pojačao Andrea Bertolaći. Ipak, po svemu sudeći, treba očekivati još neko veliko pojačanje do kraja ovog prelaznog roka.

Pored ovih fudbalera, u klub su se vratili Alesandro Matri, Mbaje Nijang i Antonio Noćerino sa pozajmica.

Klub su napustili Stefan El Šaravi koji je otišao na pozajmicu u Monako, dok je Adil Rami prodat Sevilji. Pored njih dvojice, klub se odrekao usluga Pacinija, Muntarija i Esijena.

Silvio Berluskoni je pre nekoliko dana istakao da je najveće pojačanje ovog kluba Siniša Mihajlović
koji bi svojim autoritetom nad igračima mogao da donese dosta dobrog ovom klubu.

Kada se radi o formaciji, očekuje se da će Siniša forsirati 4-3-1-2, sličnu formaciju koju je forsirao u Sampdoriji prošle godine što je dalo rezultata. Upravo je ovu formaciju izveo u meču sa Peruđom u prvom ovosezonskom zvaničnom meču.

Na golu bi trebalo da bude Dijego Lopez, i tu Mihajlović neće imati nikakve dileme tokom ove sezone imajući u vidu iskustvo i kvalitet ovog golmana koji je jedan od najboljih u Seriji A.

Italy Soccer Serie A

Takođe, Alesio Romanjoli bi trebalo da ima sigurno mesto u startnih 11 i to na poziciji levog štopera. Drugi štoper je veliko pitanje, Mihajlović ima na raspolaganju Meksesa, Zapatu, Elija (koji je bio jedan od boljih u predsezoni), Gabrijela Paletu i Aleksa. Utakmicu protiv Peruđe (za koju je Mihajlović rekao da će izvesti najjači sastav) počeli su Romanjoli i Eli.

Matija De Šiljo je čovek koji može dobro da odigra na oba boka, a verujemo da će ga Siniša Mihajlović forsirati na desnom pošto je na levom odlično odigrao u predsezoni Luka Antoneli. Ovaj fudaler je odigrao sasvim solidno i prethodnu sezonu, imao je najviše oduzetih lopti po meču u Milanu, očekuje se da će sigurno startovati na poziciji levog beka. Pored njih dvojice, Milan ima i Abatea koji će se takođe boriti za startnu postavu, kao i Kalabriju i Zakarda.

Italy Soccer Serie A

Velika je konkurencija i na pozicijama veznih fudbalera. Zadnjeg veznog će igrati Najdžel De Jong, a pored njega u vezi bi trebalo da budu i Bertolaći i Bonaventura. Na ovim pozicijama Miha ima iMaurija, Montoliva i Polija, videćemo za koga će se odlučiti na startu prvenstva protiv Fiorentine.

Igrača iza napadača bi trebalo da igra Keisuke Honda, a pored njega trener Mihajlović ima i Meneza, kao i Susa koji može da odgovori zadacima na ovom mestu. Naš tip je Keisuke Honda.

U formaciji sa dva napadača, Milan će igrati sa Luizom Adrianom i Karlosom Bakom, dok će priliku sa klupe čekati Alesio Ćerći, Nijang i Matri.

Evo i očekivane formacije koju će forsirati Siniša Mihajlović.

milan
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari