Ovo je Kutinjov najveći strah, kako će dalje?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 03.09.2017.
13:14
Izvor: Sportske.net

Brazilac posle svega treba da se vrati u potpunu normalu, ali kako?

EPA/FERNANDO BIZERRA
EPA/FERNANDO BIZERRA

Povezane vesti

Filipe Kutinjo je razočaran zbog ostanka u Liverpulu, što su pokazale i suze nakon pogotoka za reprezentaciju Brazila u četvrtak protiv Ekvadora.

Za tri dana on će se vratiti u normalan trenažni proces u ekipi Jigena Klopa, koji je čitav avgust pričao kako je Brazilac povređen, pa bolestan, iako je zapravo bio sa strane pošto je glavom bio u Barseloni.

Sada Kutinjo treba da se vrati u normalu, registrovan je za Ligu šampiona, znači da ga Barsa neće dovoditi ni u januaru, a njegov najveći strah je da se to ne desi ni narednog leta.

Navodno, Kutinjo je ljut pošto mu klub nije obećao da će ga pustiti narednog leta, ali ni to nije sve, jer se plaši da će Barsa možda odustati ili da ga neće toliko želeti kao sada.

Liverpul je imao priliku da zaradi 160 miliona evra, ali da ostane bez najboljeg igrača i tako poljulja rejting velikog kluba.

Na insistiranje Jirgena Klopa, Brazilac je ostao, svi se nadaju da će Kutinjovo nezadovoljstvo brzo proći, da će se profesionalno okrenuti obavezama u svom klubu koji mu je realno toliko mnogo dao i pomogao mu da postane jedan od najtražnijih igrača na svetu.

Videćemo da li će Liverpul uraditi istu stvar kao i sa Luisom Suarezom, kome je obećao da će ga narednog leta pustiti u Barselonu da ostvari svoj san.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

49 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LiverpulovacYnwa
Tuesday, 05.09.2017
18:32

cijelo ljeto sam govorio da ce Kutinjo ostat gdje su sad oni napaceni klinci sto su se podsmjehivali i pisali kao da je transfer zavrsen i milion i jednu laz,doveli su dembelea i to je sve u januaru ipet Kutinjo nece otic a na ljeto kad se Farsa prospe ko riza sumnjam da ce Kutinjo u htjet otic mada i ako bude opet trazen od strane Barse zna se sta moraju ispostovat,tih nekih 160 miliona naravno imat cemo onda cujelo ljeto za pregovore i nove igrace tako da je uprva uradila sjajan posao,jedino mi zao ako Can ode mnogo mi se svidja njegova igra,nije sjajan kad je u igri i Henderson bar meni se cini al vidjeli ste pred kraj sezone kad nam je najvise trebalo Henderson bio povrijedjen al Can ga je sjajno minjenjao uz to dao je dosta vaznih golova ona bomba Barnliju ufff,al eto dolazi Keita tako da malo sam sada smireniji nadam se bar top 3 ove sezone i makar cetvrt finale Lš i bar trofej kupa :)

avatar
Poety in motion
Tuesday, 05.09.2017
08:07

Volio sam ga, bio je lider na terenu, s njim smo se nadali pobjedi. Ali, da se povučeš kad nam najviše trebaš da se plasiramo u LŠ, sramotno! Papčina je ispao. Posebno, zbog onih izjava da je bolje ostati u LFC i biti legenda. Toliko, legendo.

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 03.09.2017
23:14

Zaista sramotno ponasanje uprave Liverpula.

avatar
Tutankamon
Monday, 04.09.2017
14:48

Zapravo sramno je to što je radila uprava Barselone. Od lažnih novosti da je transfer dogovoren kako bi u Liverpool unjeli razdor i tako natjerali klub da proda igrača pa do govorenja Coutinhu sada ili nikad. Liverpool je od početka prelaznog roka jasno rekao da neće prodati Coutinha i tu riječ su održali tako da tu nema ništa sramno. Sramno se poneo Coutinho koji je dan pred prvi meč podnio zahtjev za transfer i to preko emaila a par mjeseci prije toga je potpisao novi ugovor na 5 godina bez otkupne klauzule. Sada neka se ili izvini i ima sezonu karijere i tako se izbori za transfer u Barcu ili neka plače i prodje kao Sakho pa mozda i gore

avatar
Miloš82
Sunday, 03.09.2017
22:14

P.s. Kutinjo je dobar dečki a dobri momvi su povofljivi i podložni tuđem uticaju, kad svi oko vas navijaju da pređete u neki klub, mama, tata, trener itd. treva biti jak karakter i odupretu se tom pritisku...

avatar
Miloš82
Sunday, 03.09.2017
22:13

Lepo brate, odspava dobru, sutra ujutru na trening, izljubi se sa saigračima i nastavi tamo de je stao pre ove glupe sapuncice, napred Kutinjo, mi pravi Liverpulovci ti sve opraštamo !!!

avatar
Los Vikingos
Sunday, 03.09.2017
18:55

Ne znam cemu ovakvi tekstovi a jos manje komentari na racun Kutinja.nDecko nista ovako slicno nije izjavio i jednostavno nemamo argumenata da ga napadamo za bilo sta osim za to sto ne ustane kao pravi muskarac i objasni celom svetu kako stoje stvari.

avatar
ElNino
Sunday, 03.09.2017
17:56

Kakav god da je stav navijača, igrač kao on u ovoj situaciji je potreban Liverpulu ako želi da se bori za titulu, i nokaut fazu u LŠ. Po Echo-u se već radi na omekšaju odnosa između navijača i Filipea. Verujem da su maksimalno skoncentrisani na svaki sledeći korak napred, i da se neće zaustavljati i trošiti energiju na prevaspitanje Kutinja. Svako pogreši pre ili kasnije. Na kraju krajeva, lično bih voleo da ga vidim protiv Sitija, idealna situacija za Kutinja, jak protivnik i gostujući teren.

avatar
Аполо
Sunday, 03.09.2017
17:18

Liverpool ga je trebao prodati i od tih para dovesti neophodna pojacanja. Secam se isto tako i kada je Ronaldo otisao u Real, Fergi je sam rekao da nije mogao da ga koci posto je on zacrtao da zeli tamo da igra da trener nije imao puno izbora, a nije hteo igraca u timu koji nece pruzati maksimum ekipi jer je glavom u Madridu. Isto i sa De Geom koji poslednjih nekoliko utakmica LE i PL nije bio prvi golman jer se pricalo o transferu u Real.

avatar
OneSeasonWonder
Sunday, 03.09.2017
16:46

Hvala bogu pa je gotov prelazni rok nacit'o sam se vesti o Kutinju i njegovom prelasku u Uefalonu

avatar
xenon 1989
Sunday, 03.09.2017
15:52

Hahaha, ako budeš dobar čika će te dogodine pustiti napolje da se igraš sa drugom decom... čak ni to nisu hteli da mu obećaju. :D Dakle ne preostaje mu ništa drugo nego da već u sledećem kolu ujede Clichy-ja ili Otamendija. :D

avatar
Radenko Đurić
Sunday, 03.09.2017
15:36

da sam na klopovom mjestu ovu sezonu bi ga ostavio da presjedi na tribinama plus pola godisnje plate bi mu odbio zbog nepostovanja kluba pa ga tek sledecu godinu stavio da greje klupu, dok nije doso u liverpul nije ni posto igrac. picka razmazena

avatar
MSSZRMK
Sunday, 03.09.2017
15:20

Liverpul da ostane bez najboljeg igrača?Mane nije nigde hteo otici.

avatar
Gangula 2.0
Sunday, 03.09.2017
17:07

Misliš Salah?

avatar
Damian Lillard
Sunday, 03.09.2017
20:23

Rece li ti to da je Mane bolji od Kutinja? E pa kakvih budala ima

avatar
Makedonec
Sunday, 03.09.2017
15:15

Kutinjov najveci strah je kako da pogleda svoje kolege , Jurgena i navijaca . Nakon sve sto su uradili za njega , on je sve to zabio noz u ledza . Kada bi bio pametniji shvatio bi da ga Barsa htela samo zato sto je Neymar otisao , ali sada kad su uzeli Dembelea za 150 mil to znaci da mozda za njega ce opet kada ce klub napustiti Suarez ili Messi . Mislim da je izneverio Kloppa mnogo tako da sledece leto ako stigne dobra ponuda i da nece napustit Liv'pool , Klopp ce ga pustiti .

avatar
_mladen_
Sunday, 03.09.2017
15:38

Bas tako, to je njegov veci problem, sto je unistio sve dobro sto je imao u Liverpulu. Meni je uvek delovao kao dobar decko, sad je podlegao pritisku i uradio najgoru stvar. Mene bas zanima reakcija navijaca kada se vrati na teren i odnos izmedju njega i Klopa.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 03.09.2017
14:53

Ne razumijem ovakve igrace ima pare slavu igra za jedan od najvecih svjetskih klubova .Sta bi da je sve obrnuto da nema pare ,da rinta za neku sicu ,da zivi u favelama .Bolje mu je u sada jakom Liverpulu biti glavni igrac nego u Barci u sjeni Suareza i Messia .Osim toga PL je jaca liga i zanimljivija od Primere .Tamo se sve vrti izmedju Reala i Barce dok u Engleskoj se uvjek bori 5 bar klubova za titulu .

avatar
Luka Modric
Sunday, 03.09.2017
15:38

Ma kojih 5? Uvijek spominjete 5 a nije postojalo prvenstvo da je bilo vise od 3 kluba cak vecinom samo 2

avatar
MSSZRMK
Sunday, 03.09.2017
15:42

Zadnje dve sezone su Lester i Celsi bez mnogo muka osvojili titulu,Real i Barsa se borili do zadnje kola u oba slucaja.Toliko o engleskoj ligi.

avatar
Gangula 2.0
Sunday, 03.09.2017
14:28

A šta ako su to bile suze radosnice???

avatar
xman
Sunday, 03.09.2017
14:25

Ova sezona moze da bude prekretnica i za klub i za Kutinja, ako liverpul odigra na vrhunskom nivou, napadne titulu ili je mozda osvoji, velike su sanse da bi Kou ostao, jer Barselona ce imati ocajnu sezonu, a ko bi isao sa konja na magarca

avatar
MSSZRMK
Sunday, 03.09.2017
15:10

Liverpul nema prevelike sanse za titulu jer im je odbrana slaba realno gledano.Napad im je odlican,ali ne mogu oni toliko golova dati koliko mogu primiti.Morali su kupiti bar jednog boljeg stopera,pustili su Sakoa koji im je bio najbolji stoper i ne znam zasto ga Klop nije gurao.

avatar
xman
Sunday, 03.09.2017
16:53

Naravno da je odbrana vazna, ali.ne i presudna, nije ni Lester imao neki strasan tim i odbranu, pa je osvojio

avatar
_mladen_
Sunday, 03.09.2017
15:41

Liverpul mogu najvise da unsite povrede, proslu sezonu bez glavnih igraca u napadu bili su ocajni. Sve dok je napad i kljucni igraci tu, Liverpul je odlican. Prosle sezone je sve palo u vodu kada je Mane otisao i kada su se desile povrede u isto vreme.

avatar
AronSK
Sunday, 03.09.2017
15:11

Lupash ! Moze ,ako ,mozda. Puno ??? kod tebe . A i ne moze Barsa imati slabiju sezonu od Liveprula ,pa josh sa konja na magarca. Razmisli malo realno shta si napisao,kolko je Barsa daleko od njih po svim pitanjima.

avatar
liverpoolfc
Sunday, 03.09.2017
14:05

E pa o tome je trebao da razmislja ranije

avatar
Plava Horda
Sunday, 03.09.2017
13:53

Navijaci ce se radovati kad Kutinjo postigne gol, jer briga njih sto ga je on dao, njima je vazno da to pomaze Liverpulu, njima je klub vazan, ali kako ce on da te iste navijace pogleda u oci posle svega, kako ce opet da trci ka korner zastavici deleci sa njima to slavlje.

avatar
_mladen_
Sunday, 03.09.2017
18:03

Bas tako, niko od nas ne navija za igrace, vec za klub.

avatar
Normal one
Sunday, 03.09.2017
13:41

Klub njemu ne mora nista da garantuje za razliku od Suareza (koji je imao pred sezonu 13/14 klauzulu za timove koji igraju LS pod uslovom da Liverpul ne igra).Sumnjam da u njegovom ugovoru postoje sad ikakve klauzule ,a i da postoji Liverpul igra LS.Liverpool Echo prenosi da mu nista nije obecano i da Liverpul nije uopste zeleo da pregovara sa Barselonom tako da ce on biti Liverpulov igrac dok Klop ne odluci suprotno,a posle svih pritisaka Barselone i prljave kampanje -poslednje mesto gde ce biti pusten je Katalonija.

avatar
MSSZRMK
Sunday, 03.09.2017
15:11

Nemoj tako,oni su vise od kluba.

avatar
indija durot
Sunday, 03.09.2017
13:38

svako ko trazi da ode a ima ugovor treba biti poslat na tribine za kaznu.samo tako se cuva snaga i ugled kluba pa da vidim ko sme biti sledeci da trazi transfer i narusava atmosferu..ja bih kutinja sad bar do nove godine drzao na klupi i po cenu losijih rezultata ako treba za primer drugima..

avatar
MSSZRMK
Sunday, 03.09.2017
15:16

Nije problem ako pita klub da li ce ga pustiti da ode negde drugde,vec da odbija da trenira i pravi probleme treneru.Da je se pomirio sa cinjenicom da nece biti prodat siguran sam da mu niko nista ne bi rekao.Naravno ako odbija trenirati treba ga kazniti novcano.

avatar
Gorčilo
Sunday, 03.09.2017
13:36

Treba mu obećati da može preći u Barselonu da bi se 100% usredsredio na igre u Liverpulu. Može Liverpul bez njega. Ne puštati ga ispod 160-170 miliona. Sledeće leto Liverpul će biti jači za Keitu a ako bi prodali Kutinja lagano možemo dovesti i Lemara koji je opčinjen Liverpulom i Klopom, to su preneli neki francuski mediji.

avatar
FanEngleskogfudbala
Sunday, 03.09.2017
13:35

O tome je trebao da misli kada je potpisivao novi ugovor,ne znam ko mu je od tada napunio glavu da je barselona pravi klub za njega.Liverpul je poslednjih 10 godina osvojo samo 1 titulu a i dalje je veci klub od Barselone.Toliko o velicni spanskog kao giganta .Ako vec hoce da ide,neka nadje neki veci klub od Barselone,jer oni nemaju navijace,nemaju neku istoriju,nemaju nista.Kada bi otisao npr u Real mogao bih da razumem.

avatar
MSSZRMK
Sunday, 03.09.2017
15:18

Ovakav igrac koji odbija da trenira i igra ne treba Realu.

avatar
Jelena Renovcevic
Sunday, 03.09.2017
15:21

A i ti nemas mozga pa sta.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 03.09.2017
13:30

Prosao je prelazni rok,mislim da su svima dosadile vesti o Kutinju i njegovom transferu.

avatar
O\'Sullivan147
Sunday, 03.09.2017
13:48

Upravo to,nije dosao i treba da se fokusira na igre u Liveru,koji mu je kao sto i u tekstu kazu,mnogo dao...

avatar
lpool
Sunday, 03.09.2017
13:28

Duri se zato sto igra u velikom klubu u LS, deo je ekipe sa neverovatnim napadackim potencijalom i plus je glavni i najplaceniji igrac.. Samo nek se duri i zavrsice kao Sako..