Ovo je kao u srpskoj ligi, da li je istina da se Zidan sveti igraču iz porodičnih razloga?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 07.11.2020.
08:46
Izvor: Sportske.net

Da ovo pročitate u nižim ligama u Srbiji, verovatno bi ste poverovali. Ali, ova priča zvuči nestvarno, da li je Zinedin Zidan zaista sposoban za ovakav neprofesionalizam.

EPA-EFE/JAVIER LIZON
EPA-EFE/JAVIER LIZON

Povezane vesti

Čudna situacija oko Serhija Reguljona ne prestaje da intrigira španske medije. Ovaj momak je ušao u prvi tim kada je Solari bio trener, u onom vakuumu između odlaska i povratka Zinedina Zidana na klupu. Iako su mnogi smatrali da bi trebalo da stasava uz Marsela, doveden je Mendi, pa je Reguljon morao na pozajmicu u Sevilju.

Igrao je odlično, Andalužani su osvojili svoj omiljeni trofej u LE, a Reguljon se vratio u Madrid. Sada je na delu bila priča da je posle 13 sezona u Realu Marselovo vreme isteklo, da će Zidan forsirati mlađe igrače, ali od toga nije bilo ništa.

Reguljon je ponovo bio prekobrojana iako se uklapa u podmlađivanje tima, domaći je igrač, sve ono što je Real proklamovao poslednjih godina kao politiku kluba. I umesto da ostane, prvo je nuđen Junajtedu koji ga je želeo, ali bez klauzule o eventualnom otkupu od Reala. Totenhem je pristao za nešto više od 30 miliona evra Španac je otišao u London.

baner

Zidan je trenirao kratko Reguljona u drugoj ekipi Real Kastilji pre pet godina, ali se Španac sukobio sa trenerovim sinom Lukom Zidanom, pa je ekspedovan u trećeligaški Logronjes, da bi se pre dve godine vratio u klub. Lopetegi ga je vratio kada je nasledio Zidana, kod Solarija je bio prvi izbor, ali čim se Zidan vratio, Reguljon je ponovo bio u nemilosti, prinuđen da napusti klub.

Istina ili ne?

Baner

Zidan se obračunao sa Bejlom, sigurno neće oprostiti Isku, oslobodio se Rodrigeza i Sebaljosa koji je doveden kad on nije bio trener, ali razlozi su fudbalski, veruje da se ne uklapaju u njegovu viziju (doduše sa Velšaninom je bilo i ličnih sukoba).

Ovo sa Reguljom je potpuno drugačije "El Konfidensijal" tvrdi da su i u klubu, pre svega Perezova desna ruka Anhel Sančez nezadovoljni ovakvim odnosom trenera i eliminacijom mladih igrača...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke