Ovo je jedino što Sari traži od Čelsija, hoće li se Abramovič i Granovskaja nasmejati?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 04.05.2019.
18:20
Izvor: Sportske.net

Valjda je to jedino što ne može da dobije na "Stanford Bridžu".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mauricio Sari želi i veruje da će ostati u Čelsiju, a tražio je jedino ono čega nema, vreme.

"Dajte mi dve godine i stići ću Liverpul i Siti, ništa se ne može preko noći",
kaže Italijan.

On ima ugovor na sezonu, ako osvoji LE ili bude u top 4, mogao bi da preživi godinu, ali da li će imati dovoljno vremena da sprovede svoje zamisli u delo.

"Kada sam došao u Napoli, kasnili su za Juventusom 24 boda, posle toga 9, pa 5, za sve je potrebno vreme. U Čelsi sam stigao kasno letos, odradio sam 11-12 defanzivnih treninga. U Napoliju sam radio po 70 na pripremama", objasnio je Sari.

On je dodao da je oduševljen engleskim fudbalom i demantovao da namerava da se vrati u Italiju.

Videćemo kako će se sve završiti, osvajanje LE, gde su blizu finala, imaju 1:1 iz prvog meča sa Ajntrahtom bi mu sigurno dalo kredibilitet da nastavi posao.

Doduše, mnogo toga bi moglo da zavisi od suspenzije Čelsija, ako ne bude u mogućnosti da kupuje igrače, moraće da se osloni na ovo što ima i mlađe fudbalere, najverovatnije će klub prodati Azara, stiže Pulišić, ali čini se da će on teško uspeti da popuni prazninu ukoliko ode jedan od najboljih igrača na svetu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 05.05.2019
14:03

Meni najvise smeta sto smo kao promjenili stil igre krenuli napadacki sa vise posjeda sa njim a skroz pored tog posjeda visokog i dodavanja skroz malo stvaramo pravih sansi i skroz slabo postizemo golove.Isto ono sto me najvise nervira kod Sarija nije u stanju kao sto je Celzi nekada prepoznatljiv bio po tome a to je da svaki derbi ili dobije ili bar remi da izvuce.Skoro u svakom derbiju ili smo porazeni ili nadigrani ili jedva bod izvukli to je sramota jer Celzi je cuvao mnogobrojne rekorde sa vecim klubovima oko neporazenosti a ovaj doticni ih je sve srusio .Nekako se sa Sarijem gubi sampionski mentalitet Celzija daj boze da grijesim...

avatar
Monday, 06.05.2019
12:23

Vidi nije on promeni nista u odnosu na Kontea,samo vise dodavanja i posed,da li si ukapirao da su nam napadi i krenanje bez lopte isto,bekovi nam vode igru,glume krila to je glavni problem u napadu....

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 06.05.2019
19:15

To da bekovi vode igru i glume krila je slucaj bio i kod Murinja i Kontea.To je odavno Celzi morao promjenit .Meni samo smeta sto Sari nije kroz igru dodavanja i veceg posjeda napravio i tim koji postize dosta golova kao i sto smo u derbi mecevima poceli da izgledamo sa dosta manje pobjednickog mentaliteta nego prije.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 04.05.2019
19:39

Nije Sari los ali nije za Celsi.. ali koga dovesti ako on ode? Blana,Enrikea koji su 5 puta gori. Celsi je proslo ljeto sebi iskopao rupu prosto

avatar
deki trbic
Saturday, 04.05.2019
21:25

Logicno Blana, nikako Enriqea, on je prevara od trenera.

avatar
Marcos Alonso
Monday, 06.05.2019
23:31

Blan je isto prevara,nikakav trener. Sari je ipak bolji od njega i to mnogo

avatar
Monday, 06.05.2019
12:24

Ten Hag je po meni najidealniji,praksirao se kod Gvardiole 2.godine u Bajernu,ovaj Ajaks igra jaci fudbal od Sitija 3x a sve klinci od 21.god....

avatar
Tbr
Saturday, 04.05.2019
19:07

Sve zavisi od letnjeg prelaznog roka, ako budemo mogli da kupujemo igrače onda ćemo moći i da prodamo sve trule jabuke koje imamo u timu - Vilijan/Pedro, Alonso, otići će i Kovačić i Iguain, ako umesto njih dođu kvalitetne zamene onda možemo nečemu da se nadamo... Sari neka ostane pa kako nam bude.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 04.05.2019
20:14

Svakako mozes prodavat ali dovodit ne mozes

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 04.05.2019
18:39

Ne kazem da je Sari neki ekstra trener, ali moramo priznati da bolje ne moze sa ovom ekipom. Osim Kantea i Azara mi nemamo world class igrace, a Liverpul i Siti nikad nisu izveli startnu postavu bez bar 5 top igraca. Kepa po meni nije nista bolji od Kurtoe, a Cehu ne moze ni da zaveze pertle. Aspi i Alonso nisu ni blizu onog nivoa od pre jedne, dve sezone. Luiz je po karakteristikama vise zadnji vezni nego stoper, sklon greskama. Ridiger nije toliko kritican, ali nije ni vrhunski defanzivac. Emerson jednostavno nije kvalitetan igrac da igra u timu koji se bori za 1. mesto. Jorginho je dobar, ali igra ne sme da se zasniva na njemu jer nije konkretan. RLC ce vremenom sigurno postati jedan od glavnih igraca samo mu se treba pruziti prilika. Pedra i Vilijana necu da komentarisem, pogotovo ovog drugog. I za kraj mi nemamo krstenog napadaca. Iguain nije ni senka onog igraca koji je zario i palio po Italiji, a Ziru je dobar ali samo kao dzoker. I za kraj da prokomentarisem Odoia jer svi polazu velike nade u njega. On je tek klinac od 18 godina, ne moze on bar jos 2 sezone da bude nosilac igre, sto ne znaci da nece postati jednog dana.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 04.05.2019
19:38

Svakako da Celsi nema top tim,ali Kepa je vec sada klasu iznad Kurtoe ne znam zasto ga svi toliko osporavate,imao je par gresaka ali je licno izvadio mnogo bodova. A naravno Cech je jedan,njega niko nikad nece zamjeniti u skorije vrijeme
Da imamo Kurtou na golu primili bi 10 golova vise garantovano,pa lik je zakucan za tribine sad u Realu ne moze nista,a cak i u sampionskom sezonama je bio kiksara i uglavnom kroz usi primao golove tako da sto se tice golmana tu smo se popravili u odnosu na prethodne sezone

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 04.05.2019
20:14

Mozda jesam previse strog prema Kepi, ali moja poenta je da nijedan drugi trener ne bi napravio mnogo bolje rezultate sa ovim timom, to je fakat. Klop je morao da renovira tim kad je dosao, Gvardiola isto, ako njih dvojica nisu carobnjaci onda nije ni Sari.

avatar
hazardinho
Saturday, 04.05.2019
19:53

Bravo za komentar, potpuno se slazem. Moja najveca zamerka njemu je to sto ne rotira, ne daje sansu mladjima. To je sada poceo da menja. Sve ostalo mu ne mogu zameriti, imamo realno limitiranu ekipu.

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Saturday, 04.05.2019
18:34

Ja bih rizikovao da Azar ostane i onda ode kao slobodan igrac, jer sa Pulisicem i Azarom zajedno, Celsi ce biti mnogo opasniji i moze se izboriti top4 vrv i postici nesto u LS, ako je izbore ove sezone sto vrlo verovatno i eto jos finih prihoda koji ce pokriti odllazak jednog od najboljih za dzabe. Ili da ostave Azara nekako barem do zime i onda ga uvale Realu za neku simbolicnu cenu, ili trampu, nesto kao Arsenal i Junajted sto su uradili sa Sancezom i Mikitarijanom. Naravno ovo je ako ne uspeju da rese ovu suspenziju oko letnjeg prelaznog roka. Ako pomere ovu suspenziju, nek ga prodaju ako vec zeli i onda da se Abramovic lepo otvori kupi kvalitetne igrace koje Sari hoce. Posle pusti Sarija da uigra sve lepo, jer i onako nece imati sta da rade drugo sa ovom suspenzijom na grbači osim da rade sa onim sto su kupili i sto imaju.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 04.05.2019
19:38

ako Azar zeli da ide morace da mu daju,toliko je zasluzio

avatar
Fan Celsija
Saturday, 04.05.2019
19:40

Pita se nešto i Azar, njegova je želja da pređe u Real, rizik je držati nezadovoljnog igrača.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 04.05.2019
18:26

Pulisic je propala investicija ja vam to kazem 100%. Kes ce se vratit jer je Amerikanac ali u fudbalskom smislu on je truba od igraca. Sarija treba zadrzat ako se ne moze dovesti neki kalibar tipa Poketino, Alegri, Zidan i slicni. Trenutno boljeg na trzistu nema, nazalost sami smo se doveli u ovu situaciju.

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 04.05.2019
18:54

I ja mislim da je propala investicija, da je dobar bio bi standardan u Dortmundu. Ali ne slazem se da ce vratiti ulozen novac. Od cega da vrati? Od prodatog dresa klub zaradi samo 5% novca, resto ide glavnom sponzoru, a ja cisto sumnjam da ce Pulisic biti neki martetinski BUM i da ce prodati neki veliki broj dresova cak i na americkom trzistu. Na trosak od transfera uracunaj i njegovu platu koju ce da prima.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 04.05.2019
20:10

Ja koliko znam imamo vise plus ostali predmeti. Amerika je veliki marketinski plus i ako bude samo jednu polusezonu kidno on ce se isplatiti.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 04.05.2019
19:19

Kakav je gol dao Puli sad!